anabuko1Aniu posadziłam turzycę carex frosted curls ona póżniej zaczyna wegetację i dlatewgo ,za nimi są iryski miniaturowe ,tak co by na wiosnę nie było zbyt smutno na rabacie
bodzia3012 Dorota71 zapraszam Renata1962 pogoda sprzyja pracy w ogrodzie tak że działam beatrix+karolacha,,kasik 69,TerDobi wszystkim ,których nie wymieniłam serdecznie dziękuję za życzenia i babciowate gratulacje ,no po prostu dziadostwo jestem
Gratulacje dla babci Marzenki Nowy członek rodziny to wielka zmiana, ale dla ogrodu pewnie czas znajdziesz? Z przyjemnością oglądałam fotografie Twoich roślinek Oj, tęsknię za wiosną
Witajcie kochani dzięki za życzenia , trochę mnie tu nie było ale remont domu , narodziny wnusi trochę oddaliły mnie od forum. To był dla mnie wspaniały rok ,w którym wiele się działo.
Bardzo ładne lilie czy ta są lilie tygrysie czy mi się wydaje? A kaskada to już w ogóle ładna lubię takie rzeczy Mam taką prośbę jak będziesz kiedyś mogła to wstaw zdjęcia kaskady z każdej strony bo mi się bardzo podoba . Proszę
Margo2Nie ,nie miałam czasu w ubiegłym roku zbyt wiele się u mnie działo ,a teraz wygrzebuję wszystko i wspominam rafik5678 tak to lilie tygrysie Yelow Tigerer mam ich bardzo dużo a, że dobrze im na moich piaseczkach to rosną jak szalone