Mam takie pytanie , prawdą jest ,że forsycję można posadzić bezpośrednio do ziemi i się przyjmie ?
mam zamiar sobie posadzić ją na działce .
Proszę o rady kiedy i jak sadzić

Muszę ją przesadzić, jeszcze można i zaraz to zrobię. Może mi sie odwdzięczy i gęsto obsypie się różowym kwieciem?
 Muszę ją przesadzić, jeszcze można i zaraz to zrobię. Może mi sie odwdzięczy i gęsto obsypie się różowym kwieciem?  Jak zakwitnie to pokażę.
  Jak zakwitnie to pokażę.
 Już kwitła, ale jest mała, choć posadzona z 4 lata temu. Fotki?....nie wiem, chyba nie mam (nie było dużo kwiatów), ale jak w tym roku zakwitnie to zrobię.
  Już kwitła, ale jest mała, choć posadzona z 4 lata temu. Fotki?....nie wiem, chyba nie mam (nie było dużo kwiatów), ale jak w tym roku zakwitnie to zrobię.  Posadzona jest w trudnym dla roślin miejscu -przy murze i praktycznie przy samej ścieżce i w dodatku na południowo-wschodniej wystawie.
    Posadzona jest w trudnym dla roślin miejscu -przy murze i praktycznie przy samej ścieżce i w dodatku na południowo-wschodniej wystawie.  Posadziłam ją obok już dużej -żółtej, aby ładnie się razem wiosną prezentowały, ale pomysł nie wypalił.
  Posadziłam ją obok już dużej -żółtej, aby ładnie się razem wiosną prezentowały, ale pomysł nie wypalił.  Może ją teraz przesadzić...ale gdzie?
   Może ją teraz przesadzić...ale gdzie?