Ewuniu ,gdzieś obiło mi się o uszy ,że masz tytoń leśny
mój w tym roku nie zakwitł i chyba te liście nie przeżyją zimy całe teraz są zielone /siałam sam pierwszy raz/
Czy u Ciebie kwitł w tym roku ,może masz fotkę byłabym wdzięczna .
U mnie nie zakwitł może za późno wysiałam a nasionka dostałam
od koleżanki z forum i więcej niestety ich nie mam .
Witam serdecznie późnym wieczorem, ale od jakiegoś czasu wracam z pracy ok. godz. 20-tej i przez to rzadziej bywam na forum.
Tereniu dziękuję Alu dziękuję też do jednej zajrzałam i oczywiście .... , a w niedzielę sobie pobuszuję po szkółkach Aniu dziękuję Marysiu Sasanka mam nasionka i chętnie się podzielę,
W weekend będę miała więcej czasu, to poszukam fotkę Monika różyczka to Chippendale Marysiu Maska dziękuję;:196 a różyczka zwie się Chippendale
W realu ładniej wygląda
Witaj Ewuniu,bukiety różane cudowne,odejść nie mogę ,analizuję każdy płatek ,tak chciałoby się już to mieć w ogrodzie,a przecież dopiero było,i znowu czas szybko przeleci ,że nawet odpocząć nie zdążymy ,pozdrawiam
Witam serdecznie
Dobrze, że sobotnie popołudnie mam wolne, to mogę się wyluzować i pobuszować na forum i w szkółkach różanych
Martuś wiesz, że róże to moja słabość, więc na okrągło mogę je oglądać Dorotka te same odczucia mam jak jestem u Ciebie w wątku Alu dziękuję, upatrzyłaś już sobie jakieś różyczki? Aniu A różyczka o którą pytasz to Charming Piano
Marysiu Sasanka dla Ciebie 'tytoń leśny'
Innej fotki nie mam, ale ten kwiat przypadł mi do gustu i już w moim ogrodzie będzie dla niego miejsce. Jest smukły i wysoki, a te białe kwiatuszki w kształcie "trąbki" przyciągają oko.
Ewuniu, ciekawa jestem jakie różyczki sobie upatrzyłaś? Ja aż boję się wchodzić na strony szkółek, żeby się na coś nie skusić przypadkiem . Muszę najpierw poszerzyć rabatę na te, które zadołowałam. Wiosną rozejrzę się po ogrodzie i może coś wymyślę
Ewuniu ,dzięki za zdjęcie tytoniu ,mój jak mówiłam nie zakwitł
więc się nie rozsieje a tak mi się podoba
-swojemu dzisiaj zrobiłam zdjęcie może wkleję ,same liście ale za to jakie duże.
Różyczki niezwykłe i jak tu zaglądać do rosarium jak oni kuszą ciągle takimi pięknościami. Chippendale przepiękna