Kolorowy ogród Geni - 2008r
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu! Chyba jednak nie dam rady tak za jednym zamachem oblecieć całego Twojego wątku, bo w ciągu ostatnich kilku dni przybyło kilkadziesiąt stron
Ale dotarłem do zdjęć letnich i muszę przyznać, że Twój ogród jest latem równie piękny jak wiosną. Kolory wiosny jednak zniewalają
Dyptamy prześliczne
Ja mam tylko różowy więc teraz będę się rozglądał za białym.
No i powalają mnie kolory irysów; ten czarny i te wszystkie dwubarwne - rewelacja! Gdybyś miała nadwyżki, to nieśmiało prosiłbym.... Chyba mam kolory, których Ty nie masz, więc gdybyś była zainteresowana, daj znać (prześlę Ci zdjęcia).
Pozdrawiam Cię serdecznie i na pewno wpadnę oglądać dalsze strony

Ale dotarłem do zdjęć letnich i muszę przyznać, że Twój ogród jest latem równie piękny jak wiosną. Kolory wiosny jednak zniewalają

Dyptamy prześliczne

No i powalają mnie kolory irysów; ten czarny i te wszystkie dwubarwne - rewelacja! Gdybyś miała nadwyżki, to nieśmiało prosiłbym.... Chyba mam kolory, których Ty nie masz, więc gdybyś była zainteresowana, daj znać (prześlę Ci zdjęcia).
Pozdrawiam Cię serdecznie i na pewno wpadnę oglądać dalsze strony

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gieniu - masz piękne kwiaty
i taką różnorodność że aż miło się oglada te prześliczne kwiatki i kwiatuszki
piękny jest ten Twój ogród
chyba będe częściej Cie odwiedzał 

piękny jest ten Twój ogród

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
na pewno skorzystame-genia pisze:Witaj Karolu bardzo miło mi Cię gościć . Cieszę się, że podoba Ci się mój ogród. Zapraszam częściej
Genia

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Witaj Geniu oj dzieje się dzieje jeszcze troche to zarekwiruje dzieciom komputer, bo przyjdzie mi spędzać całe dnie
. Foteczki z wiosny prześliczne. czekam z niecierpliwością na kolejną wiosnę u Ciebie. No cóż ja też należę do osób początkujących w obsłudze komputera, troche córka mi pomaga i troche na zasadzie prób i błędów , a nauka nie idzie w las tylko w nas
. W moich czsach licealnych to nawet nikt nie mówił o informatyce, a moje dzieci już od zerówki miały informatykę

pozdrawiam Lila
Kolorowy ogród Geni
Widzę,że nie Masz problemu ze swoim gospodarstwem b. dobrze.Ja wolę przycinanie gałęzi,prześwietlanie drzew itp.ale do Ostaszewa na wiosnę trzeba będzie zajrzeć,może żona coś wybierze,to jej działka.Pozdrawiam.Ryszard.
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobrze Geniu że twój mąż wyrozumiały...albo ty?. Ja swojego mało dopuszczam do kompa bo stale coś muszę napisać. Już mi się odgraża że kupi sobie swój.Pozdrawiam.e-genia pisze:Witaj Lila ja problemu z komputerem nie mam bo mam wspólny z mężem a mąż wyrozumiały dopóki mieliśmy z synem to nigdy nie miałam dostępu do komputera .
Genia