Witajcie !!!
Dębolistna hortensja jeszcze nie wszystkie straciła listki
zielonajagoda Na razie mamy jakieś przedwiośnie,a nie zimę.Może na święta nam deko coś przyprószy,,,chciałoby się, oj chciało
Zwierzaki ciepełko lubią.a koty to już w szczególności, i kominek i wygrzewanako. ale jak tez ciepełko lubię
Dorotko71 Witaj!!A ja też nie wiem jak to się stało,że ja u ciebie wcześniej nie trafiłam.a ty masz tam tyle różności, cudność.oj ,oj,,
Śliczny, bardziej puchaty twój Miki .
Moja Fiona też lubi komodę i leżenie na niej.Ot arystokratyczne mamy koty
Szafirki wychodzą z ziemi

[
Jagoda kamczacka wypuszcza listki, oj nie wygląda to dobrze
Ewuniu7 Kochana .Bardzo proszę, jeżeli to nie kłopot o Tytoń leśny,Naparstnicę rdzawą, i Aksamitkę kremowa.
Koty chyba lubią jak maja ciepło albo w upały takie wylegiwanie w dziwacznych pozach " do góry kołami"
karolacha-Karolinko Dzięki
O trochę ci zazdroszczę tego czasu wolnego i czasu na zrobienia różnych juz rzeczy przedświątecznych.
300 pierogów.

To zuch kobitka jesteś
Mój mąż potrafi bardzo dużo w kuchni.Są potrawy, które on tylko gotuje.Albo raz on gotuje obiad , raz ja. czasami wspólnie.To ulepsza życie,
Sprząta też mój umie,i chyba w każdej dziedzinie coś umie.Jak nie , to próbuje,Dużo w życiu sami przy remontach nauczyliśmy się i sami w 90 procentach robiliśmy( 75- maż - 15 ja)
Oj jeszcze długo chyba mi zostanie lat do pracy,,,
Moi synkowie maja 27 najstarszy, potem córcia , co wyjechała- 19 lat i najmłodszy synek- 16 lat .Także mogą i musza coś pomóc.Bo niestety pracuję.
A tym roku przyjdę w większości na gotowe.Też fajnie,.Dobrze,że jest komu ja przygotować.
beacia0088-Beatko Dzięki

całkiem ładnie i przyjemnie byłoby , jak by na świeta był śnieżek.ale znając życie, Zima przyjdzie w styczniu
Kominek jeszcze muszę czymś dól doszorować. ale nia mam pojęcia czym,Tu już był kominek,zapuszczony..

Trochę doprowadziłam do do ładu.ale dołu niczym nie mogę odczyścić

O . a jak Twoja kicia.Już domciu, jak jej ???Moja kiedyś to dwa dni leżała jak nieżywa.coraz tylko sprawdzałam czy oddycha.Potem pomału i długo dochodziła,Ale zaraz po pierwszym razie rui to zrobiliśmy i z głowy. i dla niej i dla nas.Ale czasami myślę,że może jak miałaby kotki choć raz to byłaby łagodniejsza.Ona obcym nie da się pogłaskać.Rzadko komu podejść. A inne koty to na ileś metrów przegania , nawet na ich podwórzu.Jak ostatnio kota naszego sąsiada
Tacca-Danusiu Tak zimy to u nas ostatnimi latami z dużym opóźnieniem przychodzą.Szkoda..
To masz piękne rodzinne święta . o i tak wspólny czas do rana.cudnie.U mnie nie ma komu tak długo siedzieć .może kiedyś to się zmieni
kasia100780-Kasiu .Lubię bardzo rzeźby. I żydków też. To trochę mam już.Gdyby nie ogród, rośliny to ta kolekcja byłaby duuuzo, duzo większa.Bo bardzo lubię obrazy, rzeźby,
To fajnie,jak masz wolna wigilię.Ja - od kiedy moi rodzice już nie żyją.( mama 14, tato 11) to już zawsze święta robię u siebie.
I jak na razie rodzina nam się nie powiększa,.Mam nadzieję,że kiedyś i u mnie będzie więcej, radośniej itp..
chalaputkowo-Moniś O kochana, ale mnie ucieszyłaś,że masz dla mnie nasionka.Będę bardzo wdzięczna za werbenę,kilka nasion rącznika ,( mak i aksamitki mam) i tytoń leśny
czarnuszka damasceńska, malwa pełna żółta
Maska-Marysiu To ja o te nasiona werbeny bardzo proszę .i kurcze to to jest ta hastata. Poproszę .Brzmi ładnie.
Anna11-Anus Oczywiście,że chcę.I to bardzo .I odrazu dziękuję za rady co do wysiewu
A jeszcze nie dawno - Było tak
A jest tak - wczorajsze .Kurcze wcale nie wyglada jak grudzień , prawda ??

[
Kochani, Jeżeli ktoś ma jeszcze jakiś nadmiar nasionek kwiatowych i traw, To ja bardzo chętnie przyjmę