NASZE OGRODY - zdjęcia "PRZED i PO"

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dziunia87
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2013, o 09:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

NASZE OGRODY - zdjęcia "PRZED i PO"

Post »

Moi Drodzy,

serdecznie zapraszam do wspólnego tworzenia niniejszego wątku, poprzez wrzucanie zdjęć z małych/wielkich przemian Waszych ogrodów ;:333

Tak sobie pomyślałam, że taki wątek może być dla wielu z nas ogromną bazą inspiracji do tworzeniu nowych rabatek, zakładania ogrodu od zera lub jego przeorganizowywania ;:108
Mam nadzieję, że pomysł chwyci i że chętnie będziecie chcieli pochwalić się Waszymi ogrodowymi przemianami ;:215 ;:215 ;:215

Proponuję wrzucać zdjęcie/zdjęcia "PRZED" i pod nim zdjęcie/zdjęcia "PO" przemianie :wit

To na początek poczynię honory i dodam kilka zdjęć z mojego skromnego ogrodu :)

"PRZED" Rabatka przy ścianie
Obrazek
i "PO" Rabatka przy ścianie
Obrazek
Obrazek

"PRZED" Oczko wodne
Obrazek
i "PO" Oczko wodne
Obrazek
Obrazek

"PRZED" Warzywnik
Obrazek
i "PO" Warzywnik
Obrazek

"PRZED" Cały ogród
Obrazek
i "PO" Cały ogród
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dziunia87
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2013, o 09:02

Re: NASZE OGRODY - zdjęcia "PRZED i PO"

Post »

Nie ma nikogo chętnego do pochwalenia się swoją przemianą ogrodu? ;:303
MarSz
500p
500p
Od: 27 sie 2015, o 13:07

Re: NASZE OGRODY - zdjęcia "PRZED i PO"

Post »

Pozwolę sobie dodać wpis by móc obserwować ciekawie zapowiadający się wątek mimo iż nie mam sam za wiele do dodania.

Takie metamorfozy są zawsze ciekawe - niczym z amerykańskich produkcji pokazujących specjalistów od projektowania zieleni w akcji i podsumowanie "before - after".

Sam z siębie może coś kiedyś dodał ale jestem na początku drogi. Dysponuję hektarową działką, która kiedyś była polem uprawnym. Teraz stoi tam mój dom (jeszcze go wykańczania a on mnie) i powstaje przydomowym sąd. W przyszłym roku może zacznę zagospodarowywać najbliższą przestrzeń wokół domu (ale nie cały hektar) - wtedy zacznie się zabawa a że bardzo szczegółowo wszystko dokumentuję na zdjęciach to na pewno będzie materiał do porównań.

Na Twoich zdjęciach widać jak można zrobić coś ciekawego i oryginalnego. Jednak jestem się w stanie założyć, że określenie " po" zostało użyte zbyt pochopnie :) bardziej powinno być "w trakcie" bo już jestem sobie w stanie wyobrazić jaki efekt dadzą te klomby wokół warzywnika (swoją drogą bardzo ciekawego) jak trochę podrosną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”