Czy bryła korzeniowa bluszczu nie będzie przemarzać w donicach podczas większych mrozów?
Bluszczykowi nic nie grozi, a nawet gdy mi wymarzły nieco 3 lata temu, to odbiły.Daria_Eliza pisze:A, zapomniałam dodać, bo kiedyś pytałam, co masz posadzone pomiędzy trawami. Okazało się, że to lawenda, tak jak się domyślałam. Muszę powiedzieć, że bardzo dobrze to zestawieni wyszło z tymi konkretnymi trawami.![]()
Czy bryła korzeniowa bluszczu nie będzie przemarzać w donicach podczas większych mrozów?
dziękujęPEPSI pisze:Wiesz Monia, że masz cudny ten ogród? No przecież, że wiesz. O każdej porze roku. Podziwiam nową donicę, i chociaż w moim ogrodzie pasowałaby jak kwiatek do kożucha, to jednak mi się bardzo podoba. Jesteś wierna swoim założeniom. I dzięki temu nie ma bałaganu stylistycznego o co nietrudno![]()
Zauważyłam przez okno dekoracje świąteczne, i oczywiście domagam się koniecznie większej dawki. BO ja uzależniona od dekoracji zwłaszcza świątecznych. Wianek cudny
Dzięki, IzaTamaryszek pisze:Cześć Moniko! Ale stopniowałaś to podejście do donicy..! Doskonale wygląda.
A szron ślicznie ozdobił detale ogrodowe. I wieniec śliczny.
Dziękujęcyma2704 pisze:Moniczko już trzy razy zaglądałam w oczekiwaniu na donicę.Jest piękna, jak się spatynuje, będzie z bluszczem cudownie elegancka.
Dekoracje klimatyczne, a wianek nie przesłodzony, cudny.
Oszroniony ogród i biżuteria ogrodowa urocze.
Donica kosztowała baaaardzo dużo, niestetyDaria_Eliza pisze:Obrus i wieniec bardzo ładnie wyszły!
Donica suuuper! Nie mam pojęcia ile taka kosztuje, ale jestem przekonana, że to dobry zakup. Z czego ona jest wykonana? Ma bardzo ładny kolor.
Dobrze uchwyciłaś to, jak szron zdobi rośliny i detale ogrodowe.
Donica będzie obsadzona bluszczem i jednorocznymi kwiatami. Możliwe, że wsadzę dodatkowo jakąś trawkę, zobaczymynifredil pisze:Moniko, szyk i elegancja! Uwielbiam twoje dekoracje świąteczneOgród w uściskach zimy wygląda bajecznie i nikt mi nie wmówi,ze zima jest nudna i nie potrafi się zaprezentować na zdjęciach. Wystarczy jedynie uważnie patrzeć, a można sfotografować prawdziwe cuda
![]()
Donica rewelacyjna. Jakie masz co do niej plany, bo chyba nie doczytałam
Majeczko, jak tylko uporam się z dekoracjami, to wstawie fotkimajka411 pisze:Monika podoba mi się murek i donica...
jak również dobór bluszczu do niej
![]()
Piękny wianek ? poproszę jeszcze wystrój świąteczny jaki przygotujesz
Jak mam czas, to niekiedy coś tam uszyjęFilemon24 pisze:Piękna donica masywna i porządna bardzo mi się podobaszyjesz
super zdolna jesteś....