W sieci 6000 na tak, 325 na nie. A jak Ty ? Polka na emigracji - szczerze...
Re: W sieci 6000 na tak, 325 na nie. A jak Ty ? Polka na emigracji - szczerze...
Czy dobrze zrozumiałem,że rozumiesz ten wiersz, jako atak na komunistów?
- onectica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W sieci 6000 na tak, 325 na nie. A jak Ty ? Polka na emigracji - szczerze...
wręcz przeciwnie rczej
Co stoi w logicznej sprzeczności,z Twoją poprzednią wypowiedzią.
- onectica
a Ty od kobiety logiki oczekujesz??
Spox, nic nie stoi - ja natomiast niezmiennie stoję na stanowisku, że zawsze warto zauważyć dobre strony rzeczy, jeżeli one tam rzeczywiście są, ale nie można też negować złych stron i wmawiać innym, że ich nie ma.
Admin nie widzi nic dobrego, co miałoby miejsce w tzw. 'komunie', Ty z kolei uważasz, że ta 'komuna' nikomu nic złego nie zrobiła.
Uważam, że obaj nie macie racji.

Spox, nic nie stoi - ja natomiast niezmiennie stoję na stanowisku, że zawsze warto zauważyć dobre strony rzeczy, jeżeli one tam rzeczywiście są, ale nie można też negować złych stron i wmawiać innym, że ich nie ma.
Admin nie widzi nic dobrego, co miałoby miejsce w tzw. 'komunie', Ty z kolei uważasz, że ta 'komuna' nikomu nic złego nie zrobiła.
Uważam, że obaj nie macie racji.
- onectica
Chyba mnie z kimś mylisz