Dziękuję ślicznie za ofertę i też życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku. Super pomysł na kompaktowe przedstawienie oferty
Galeria.Dalie Stanisława cz.4
Re: Dalie Stanisława cz.4
Panie Stanisławie jak mi Pan mógł to zrobić?
Teraz muszę dosłać powiększone zamówienie... Zupełnie nie wiem jak ja przeoczyłam w ofercie szalonego Ivana, a muszę go mieć przecież
Dziękuję ślicznie za ofertę i też życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku. Super pomysł na kompaktowe przedstawienie oferty
- man211
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2007, o 08:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miłko - gratuluje umiejętności i wspaniałej prezentacji swoich pięknych odmian .
Mam nadzieję że teraz co roku taka prezentacja Twojej kolekcji będzie gościła tutaj na forum.
Mam nadzieję że teraz co roku taka prezentacja Twojej kolekcji będzie gościła tutaj na forum.
Pozdrawiam Grzegorz
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Dziękuję wam wszystkim za pochwały, ale nie zasłużyłam, bo to raczej zasługa dalii.
Brat mi zainstalował taki prosty program do tworzenia filmów, a kiedyś na studiach robiłam filmy na bardziej skomplikowanym Adobe Premiere. Mając podstawy nietrudno jest coś takiego popełnić.
Zrobiłam jeszcze jeden, zajęło mi to trochę ponad pół godziny, premiera niebawem w ogólnym daliowym wątku, ale tu u Stanisława też mogę wrzucić (niestety żadna z dalii w kolejnym filmiku nie jest od Stanisława, ta która by pasowała, nie zdążyła zakwitnąć)
Przez to wszystko jeszcze nie przemyślałam zamówienia na przyszły rok!
Mam kilka typów pewnych, resztę zmieniam codziennie. Myślę, że w weekend wreszcie się zdecyduję. 
Brat mi zainstalował taki prosty program do tworzenia filmów, a kiedyś na studiach robiłam filmy na bardziej skomplikowanym Adobe Premiere. Mając podstawy nietrudno jest coś takiego popełnić.
Zrobiłam jeszcze jeden, zajęło mi to trochę ponad pół godziny, premiera niebawem w ogólnym daliowym wątku, ale tu u Stanisława też mogę wrzucić (niestety żadna z dalii w kolejnym filmiku nie jest od Stanisława, ta która by pasowała, nie zdążyła zakwitnąć)
Przez to wszystko jeszcze nie przemyślałam zamówienia na przyszły rok!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Lipien
- 500p

- Od: 21 lis 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
"takasobie"
Chętnie podeślę materiały na CD do filmiku, dalie prezentowane w ubiegłym roku wraz z propozycja podkładu muzycznego a za włożony trud 10 karp gratisowo.
Pozdrawiam
Stanisław
Chętnie podeślę materiały na CD do filmiku, dalie prezentowane w ubiegłym roku wraz z propozycja podkładu muzycznego a za włożony trud 10 karp gratisowo.
Pozdrawiam
Stanisław
A my tu sobie gadu-gadu, filmu-filmu, a tymczasem Stanisław, nie przyznając się do niczego, zaczął już "zbierać" nowości na następny rok...
Pierwsze, które otrzymał:
http://www.dahlias.com/nadinejessie-item439.aspx
http://www.dahlias.com/zoeyrey-item136.aspx
Piękne, prawda?
Pierwsze, które otrzymał:
http://www.dahlias.com/nadinejessie-item439.aspx
http://www.dahlias.com/zoeyrey-item136.aspx
Piękne, prawda?
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- LadyK

- Od: 11 wrz 2015, o 14:31
Piękne obie a Zoey Rey to ja już miałam na oku 
Pozdrawiam Katarzyna
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
"Kobieta ma zawsze coś do zrobienia w domu, głupia w nocy śpi, to się jej nazbiera"
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Ja teżLadyK pisze:Piękne obie a Zoey Rey to ja już miałam na oku
Pozdrawiam Alicja
Ciekawe czy ta pierwsza będzie mieć taki głeboki kolor. Zoey Rey też sobie zamówiłam. Miałam się w tym roku ograniczyć, a już zamówiłam więcej niż w zeszłym roku...
Kasiu,
Stanisław dopiero co pozyskał kłącza do rozmnożenia, więc w najbliższym sezonie jeszcze nie będzie dla nas tych odmian. Ale w przyszłym może już ozdobią nasze ogrody.
Stanisław dopiero co pozyskał kłącza do rozmnożenia, więc w najbliższym sezonie jeszcze nie będzie dla nas tych odmian. Ale w przyszłym może już ozdobią nasze ogrody.
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Przemekt23

- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pierwsza dalia z nowości piękna . Kolor bardzo mocny. Filmik załączony przez (taką sobie) bardzo dobrze zrobiony
.Dziś święto naszej Basi która zawsze trzyma rączki na wszystkim by wątku daliowym byłozawsze ciekawie

- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Jak obiecałam przesyłam link do kolejnej prezentacji w formie filmu:
Gwiazdy w ogrodzie
W poprzednim musiałam zmienić muzykę (wiem, że się podobała!), że względu na ograniczenia w związku z prawami autorskimi.
Trochę mi wstyd, że wcześniej o tym nie pomyślałam, ale YT szybko doprowadza ludzi do porządku! 
Gwiazdy w ogrodzie
W poprzednim musiałam zmienić muzykę (wiem, że się podobała!), że względu na ograniczenia w związku z prawami autorskimi.
Miłka