Ewo(Ewa Janina Sadowska) mogłabyś otworzyć własny wątek,niekoniecznie ogrodowy i tam umieszczać swoje interesujące relacje. Niewielu z nas ma lub będzie mieć kiedykolwiek możliwość poznania takich historii

Beatko tylko że ja poważnieNovember23 pisze:Elu! mam pomysła! My też planujemy wycieczkę w tamte rejony, więc się umówimy i zrobimy dziewczynom - Krakowiankom nalocik... ;)tija pisze:Marta już wiem gdzie pojadę na wycieczkę ;:54
Eluniu, ja też całkiem poważnie... serio, serio... Zresztą już o tym pisałam, że wybieramy się z Grzesiem dokładnie pozachwycać się Krakowem i okolicami... Nawet mieliśmy jechać w październiku, ale z Krakowa zrobiło się ...Trójmiasto... też piknie, ale Kraków czeka i kusi baaaardzotija pisze:
Beatko tylko że ja poważnie, mieliśmy wyskoczyć w te wakacje ale nie wyszło oni wpadali do nas kilka razy , w końcu się pogniewają , więc .......... a że pięknie tam jest więc ciągnie
![]()
![]()
Beatko ja się w tym roku już nie wybieram , ale w przyszłym więc jakbyś wytrwała można by się i dogadaćNovember23 pisze:Eluniu, ja też całkiem poważnie... serio, serio... Zresztą już o tym pisałam, że wybieramy się z Grzesiem dokładnie pozachwycać się Krakowem i okolicami... Nawet mieliśmy jechać w październiku, ale z Krakowa zrobiło się ...Trójmiasto... też piknie, ale Kraków czeka i kusi baaaardzotija pisze:
Beatko tylko że ja poważnie, mieliśmy wyskoczyć w te wakacje ale nie wyszło oni wpadali do nas kilka razy , w końcu się pogniewają , więc .......... a że pięknie tam jest więc ciągnie
![]()
![]()
My, co prawda, nie mamy tam żadnej rodziny, ale za to będzie więcej czasu na zwiedzanie