Witam i dziękuję za odwiedziny
Przemku, selekcja jest konieczna, bo brakuje miejsca, ale nie będę roślin wyrzucać, to byłby grzech. Myślałam o założeniu wątku sprzedażowego, lepiej tanio sprzedać lub wymienić na coś do kolekcji.
Dobrze, że przesłałam Ci tak długą sadzonkę, że miałeś z czego podcinać, ale ważne że jest. Na pelargonie właśnie brakuje mi miejsca, a półek zbyt mało, więc wszystkie parapety w chłodniejszych pokojach obstawione, a domowników dużo nie mam, tylko ja i druga połowa i jakoś się dogadujemy
Przemku, jeśli będziesz miał jakąś inną pelargonię , to nawet nie pytaj czy chcę - pakuj do koperty i ślij

. Nowy sezon już niedługo.
Zosiu, no to Cię podziwiam, że miałaś tyle silnej woli i zrezygnowałaś z doniczkowych, ja jakoś nie mogę, ale już postanowiłam, że nowych nie będę gromadzić, no jeśli chodzi o pelargonie to z nich nie zrezygnuję i też z tych starszych innych egzemplarzy też nie. dziękuję za miłe słowa. U Ciebie pięknych kolorów dostarczają chryzantemy.
Alicjo, Tobie też dziękuję za tak miły wpis, tych ptaków to u nas jest sporo; nie tylko gołębie, ale też papugi, kanarki i inne takie różności. Alu, każdy ogród jest piękny, a zwłaszcza dla swojego właściciela. Ja do Ciebie też zaglądam, właściwie to tak zawsze na szybko i śladu nie zostawiam, odwiedzam wątki tz. dla mnie zaprzyjaźnione, pooglądam i do następnego, a pisać to się zbytnio nie chce.