Chryzantemy w ogrodzie Zosi Cz.4
- sangwinaria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chryzantemy w ogrodzie Zosi Cz.4
witam serdecznie w nowym wątku
Część 3 tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=64960
Romantica
Część 3 tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=64960
Romantica
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Chryzantema ogrodowa zimująca w gruncie Cz.4
Zosiu oj muszę wysłać zamówienie do ciebie bardzo bym chciała mieć; Ekru' chryzantemę
a moja Skandynawska niyby taka
ścięłam resztę do wazonu i wygląda tak
Zosiu a poznasz co to za nazwa rośnie wysoko 70 cm też jest śliczna nie znam nazwy
dziękuję za nazwę i czy naprawdę to nie skandynawska ta pierwsza
a moja Skandynawska niyby taka
ścięłam resztę do wazonu i wygląda tak
Zosiu a poznasz co to za nazwa rośnie wysoko 70 cm też jest śliczna nie znam nazwy
dziękuję za nazwę i czy naprawdę to nie skandynawska ta pierwsza
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- sangwinaria
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Pestka to nie jest Skandynawska .Ale też piękna - i ładnie ci zakwitła
Pestka to nie jest Skandynawska .Ale też piękna - i ładnie ci zakwitła
-
- 100p
- Od: 24 lis 2006, o 19:30
Witam Zosiu
Mam ogromną prośbę, w poprzednim wątku pod koniec dodałaś przepiękne zdjęcie z białymi chryzantemami w kompozycji z trawą. Chciałam prosić, czy nie mogłabyś teraz dodawać właśnie takich zdjęć, żeby te chryzantemki były troszkę z oddali, wtedy zobaczymy pokrój wysokość i kolor w porównaniu z innymi kolorami innych chryzantemek...
Po prostu zachwyciło mnie to zdjęcie z białymi chryzantemami i myślę, że takie zdjęcia nie samego kwiatka, a z szerszej perspektywy też nam pomoże i ułatwi komponowanie swoich rabat... Ta biała chryzantema czyli kwiat z bliska wydawał się, ze ma w środku dużo żółtego a z oddali inaczej to widać, wydaje mi się, ze lepiej
Katarzyna
Mam ogromną prośbę, w poprzednim wątku pod koniec dodałaś przepiękne zdjęcie z białymi chryzantemami w kompozycji z trawą. Chciałam prosić, czy nie mogłabyś teraz dodawać właśnie takich zdjęć, żeby te chryzantemki były troszkę z oddali, wtedy zobaczymy pokrój wysokość i kolor w porównaniu z innymi kolorami innych chryzantemek...
Po prostu zachwyciło mnie to zdjęcie z białymi chryzantemami i myślę, że takie zdjęcia nie samego kwiatka, a z szerszej perspektywy też nam pomoże i ułatwi komponowanie swoich rabat... Ta biała chryzantema czyli kwiat z bliska wydawał się, ze ma w środku dużo żółtego a z oddali inaczej to widać, wydaje mi się, ze lepiej
Katarzyna
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Podczytywałam do tej pory bezgłośnie, ale teraz się wpisuję by łatwiej tu trafiać
Przez dłuższy czas odpoczynku, niemania mmanii, zaczyna mnie brać chryzomania
Na razie mam tylko dwie, żółtą i białą i z tym związane pytanie, ponieważ rosną w bardzo niefortunnym miejscu, chciałabym je przesadzić, i tu dylemat, jeszcze teraz brać się za to czy poczekać do wiosny?
Przez dłuższy czas odpoczynku, niemania mmanii, zaczyna mnie brać chryzomania
Na razie mam tylko dwie, żółtą i białą i z tym związane pytanie, ponieważ rosną w bardzo niefortunnym miejscu, chciałabym je przesadzić, i tu dylemat, jeszcze teraz brać się za to czy poczekać do wiosny?
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonka absolutnie nie tykaj teraz kwiatuszków!!!! , przesadzisz wiosną jak się pokażą, że są.
Pozdrawiam Ela
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Dziękuję Ci Elu za odpowiedź , bo powiem że bardzo mnie szarpało żeby to zrobić teraz a Ty...dałaś mi po łapkach
- sangwinaria
- Kontakt:
Tak najlepszy termin to już wiosna .Młode odrosty powinny mieć po 5 cm
- sangwinaria
- Kontakt:
Ktoś prosił a zdjęcia kompozycji . To wstawiam . Nie mam ich dużo . Więcej takich zdjęć można znaleść w moim wątku ogrodowym
Chryzantemy należy sadzić między lub przed iglakami . we wrzosach . Pięknie prezentują się przy berberysach
Idealne miejsca dla niskich do krawędzie rabaty przy trawniku . Cudownie wyglądają przy oczku wodnym i na skalniakach
Chryzantemy należy sadzić między lub przed iglakami . we wrzosach . Pięknie prezentują się przy berberysach
Idealne miejsca dla niskich do krawędzie rabaty przy trawniku . Cudownie wyglądają przy oczku wodnym i na skalniakach
- sangwinaria
- Kontakt: