Witaj
widać, że uwielbiasz kwiaty i wszystko co zielone - doniczki
Parapet porządnie zapchany roślinkami. Szkoda, że one nie są z gumy, jeszcze by się coś upchało
Ooo jakie nasienne szaleństwo - a co już siejesz? Ja czekam do lutego (już prawie ).
Tylko nie wyobrażam sobie gdzie postawię te doniczki - czy tylko ja co roku mam ten problem?
Trzymam kciuki, coby wszystko pięknie wschodziło!
A dziękuję za miłe słowa
Ja będę wysiewac w przyszłym tygodniu pelargonie, kobee, petunie:)
Co roku mam ten sam problem z miejscem bo parapety pełne :p
Ale myślę że miejsce znajdę;)
Dzisiaj dokupilam jeszcze nasiona asariny:)
Zobaczymy może akurat ładnie wejdzie, już nie mogę się doczekać
Śliczny zamiokulkas
Czy przed wysianiem pelargonii moczysz nasionka 24 godziny w wodzie? Ile nasionek jest w paczce? Dzięki Tobie spróbuję je w tym roku wysiać .
?Uważamy kaktusa za roślinę, która walczy o przetrwanie we wrogim otoczeniu.?
Dziękuję bardzo
Skarpetko: ja pelargonii nie mocze:) a w tej paczce co kupiłam jest 10 nasionek a są różne firmy nasion wiec może ta ilość się różnić ;)
Jestem zachwycona twoimi zielonymi półeczkami. Jakim cudem udaje ci się utrzymać roślinki w tak świetniej kondycji mimo tego,że nie stoją na oknie? Moje półki wiszą zaraz przy oknie a i tak niewiele co na nich chce rosnąć. Pewnie pokój jest od południowej strony?
Dziękuję bardzo
Tak pokój jest od południowej strony , na parapecie ładnie rosną kwiaty A na półkach to różnie , dużo popadało niestety Ale cóż można kupić nowe , rosną na półkach przeważnie epipremnum albo filodedrony, a inne nie za bardzo Ale staram się aby były ładne:)