Kolorowy ogród Geni - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:Miriam ,Zosiu ,Tija jak więcej będziecie tak mnie i moj ogród chwalić to stanę się zarozumiałą i nieznośną babą

Akurat bo uwierzę , Gieniu Ty zarozumiała :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Czekaj cierpliwie Krzysiu.
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Witaj Geniu :)
Gratuluję sreberka (ja to mam refleks, szachisty na emeryturze :oops: ). No i oczywiście pierwszych samodzielnie wklejonych fotek. Teraz jesteś już niezależna kobieta ;) :) Ładny domek i przed domkiem: miodzio. Jak będziez zimować fuksje i datury, to bardzo uważaj na przędziorka. Uwielbia i jedne i drugie. jak się zagapisz, to ciężko to paskudztwo później wytruć. Namęczyłam się zeszłej zimy strasznie. wrrr...
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Mireczko dziękuję za gratulacje . Cieszę się że podoba Ci się moja działeczka no i zawsze jesteś miłym gościem . A co do przędziorka to już chyba zaatakował. Będę za chwilę walczyć z nim
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p

Post »

Nie jestem krwiożercza, ani nawet agresywna ale przędziorek... zabij to bez litości :twisted: Czym go zwalczasz, Geniu?
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu ty taka nie będziesz ,tu na forum są sami fajni , ;:87 nikt nie jest zarozumiały
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko to Srodek owadobójczy specjalny do zwalczania przędziorka,mszyc Talstar100 EC

Zosiu dzięki
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p

Post »

No to fajnie, jakby co, to pamiętaj, że jeszcze dobry jest Magus. U mnie padły dopiero po tym.
A daturki i fuksje już przycięłam o 1/3 i stoją w zimnym pokoju. Zasypiają zimowo :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko czy zdajesz sobię sprawę że ciągniemy 2wątki. Ja swoje datury wniosłam do korytara ale jest za ciepło i Jacek doradził mi zeby wynieść do zimnej piwnicy chociaż nie ma tam okna

Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mireczko czy zdajesz sobię sprawę że ciągniemy 2wątki. Ja swoje datury wniosłam do korytara ale jest za ciepło i Jacek doradził mi zeby wynieść do zimnej piwnicy chociaż nie ma tam okna

Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Dzięki Tulipanku już Ci mówiłam jesteś fantastyczny szkoda że żaden z moich 3 synów nie ma takiego zainteresowania

do ogrodu jak Ty. Nie wiem czy na drugi rok będę miała takie może tulipanów bo w tym roku nie wykopywałam i nie dałam im odpocząć no i nie mogłam zaprawić na choroby grzybowe. Nie kupowałam też ani 1 cebulki ponieważ duzo wydałam na liliowce
Moim zdaniem nic im nie bedzie , sąsiadka nie wykopywała chyba z 5lat... i wychodziły jej zawsze ładne i dorodne tulipany :D , mam nadzieje ze z twoimi tez tak będzie... , na pewno.. :D . A co do wydawania kasy na tulipany to nieprzejmuj sie , i tak masz ich bardzo duzo ! i na wiosnę znów na pewno będzie tak pieknie :D . pozdrawiam :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiesz Artur ja mam dość ścisłą ziemię a wszystkie cebulowe lubią lekką pruchniczną . Dlatego też mogą wygnić a jest jeszcze jedna możliwość mogą pozjadać nornice

Genia
Awatar użytkownika
Kocina
1000p
1000p
Od: 22 lip 2008, o 22:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

e-genia pisze:Miriam ,Zosiu ,Tija jak więcej będziecie tak mnie i moj ogród chwalić to stanę się zarozumiałą i nieznośną babą
To ja jeszcze pochwalę :D Jesteś fantastyczną kobietą i nie wierzę w to co napisałaś ;) Poza tym ogród piękny i basta. Jak tu nie chwalić ??
Pozdrawiam ? Ogródek Marty: 1, 2
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przez całe moje życie nie otrzymałam tylu pochwał co przez ostatnie 3 tygodnie. Dzięki Marto
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p

Post »

Geniu, co masz na myśli, że ciągniemy 2 wątki? Sorry, nie zrozumiałam :oops:
A daturom w piwnicy na pewno nic nie będzie, bo tak przechowywał mój kolega u siebie. Ja w zimnym pokoju i jasnym, on w zimnej piwnicy i ciemnej. W ramach eksperymentu. I u nich i u mnie datury kwitły przepięknie w tym roku :)
A co do pochwał - są zasłużone. Nie czujesz się podbudowana? :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”