Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.

Zablokowany
Orchideomaniak
500p
500p
Od: 19 sie 2008, o 21:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piekna kolekcja, sporo ich kwitnie :)
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzięki kochani za odwiedzinki :)
Mambo wtedy tego storczyka z pędem ze stożka wzrostu kupiłam nieświadomie, ale teraz jak spotkam to zrobię to samo:) Naprawdę warto obserwować takie przypadki ;:25
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Halinko, piękne te kwitnące, niezła gromadka, chyba tylko u mnie jest kwitnący tylko jeden :? ale już niedługo :lol:
Gratuluję pędów :wink: , i życzę uporania się ze wszelkimi choróbskami i nieproszonymi gośćmi :twisted:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Halinko, ależ optymistyczne to kolorowe zbiorowe zdjęcie ! Jakoś skojarzyło mi się ,że ludzie też robią sobie takie zbiorowe zdjęcia, to czemu kwiaty nie mogą mieć ? :D
Ale i tak moim "misterem" został SABOTEK ;:76 !

Z tego co piszesz, warto zaglądać storczykom w te "piórka" :idea: , bo znalazłaś zarówno wełnowce, z którymi w porę powalczyłaś ;:163 , jak i nowe pędy. Niech Ci się pięknie rozwiną do Swiąt, tak jak sobie tego życzysz :) !

Pozdrawiam, Joanna :wink:
Awatar użytkownika
ljlj100
100p
100p
Od: 1 paź 2008, o 11:41

Post »

Halinko, jaki piękny sabotek! A swoją drogą to gdzie Ty te cuda kupujesz? Na pewno nie na wyprzedażach, czyżbyś miała zaprzyjażnioną kwiaciarnię? Bożena.
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko mam dwie stałe kwiaciarnie gdzie kupuję, czasami też w jakimś markecie coś dorwę ciekawego. Teraz to już mam "wyrobiony smak" i nie wszystko jest w stanie mnie skusić. Jak to się pospolicie mówi "w miarę jedzenia apetyt rośnie" więc szukam teraz coś ekstra, ale nie mam sprecyzowanych chciejstw. Po prostu czekam aż spotkam coś wyjątkowego czego jeszcze nie mam.
Joasiu te sabotki coś w sobie mają czego nie jestem w stanie sprecyzować. Rozglądam się właśnie za jakimś ciekawym, ale w kwiaciarniach to ich tyle jak na lekarstwo. Pewnie sobie zamówię u mojej znajomej kwiaciarki. Wprawdzie mój pierwszy z sabotków jest uparty i jeszcze mnie nie zaszczycił ponownym kwitnieniem, ale cierpliwie czekam na to szczęście.
Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających mój wątek ;:11
Mój spis wątków
Moje robótki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W poniedziałek zakwitło u mnie powtórnie dendrobium nobile , ale nie wiem czy tak wszystko do końca dobrze z nim postępowałam bo ma tylko (a może aż?) dwa kwiatuszki ;:1
Obrazek Obrazek
Wracając z pracy wczoraj sprawiłam sobie nowego kwiatuszka na zabicie chandry :)
Obrazek
A tego oto milusińskiego otrzymałam dzisiaj w prezencie, piegusek jest śliczniutki prawda???
Obrazek
Obrazek
A pędziki u pozostałych sobie rosną powoli i rosną ;:33
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Dendribium ma wspaniałe kwiatki, choć tylko dwa,aleśliczne .prezencik piękny ma kolor, ja też chcę dostawać takie prezenty ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dendrobium zakwitło Ci pięknie. A lekarstwo na chandrę i prezent prześliczne :D
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Wszystkie śliczne, a prezent ma wyjątkowy kolor ;:204
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07

Post »

Ważne, że Dendrobium zakwitło :) Przy takich kwiatach można mu wybaczyć, że są dwa ;:225 Chandrowy prezent pięknie ubarwiony :)
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

orange30 pisze:W poniedziałek zakwitło u mnie powtórnie dendrobium nobile , ale nie wiem czy tak wszystko do końca dobrze z nim postępowałam bo ma tylko (a może aż?) dwa kwiatuszki ;:1
Obrazek

orange30, gratuluję :!: :D
Ja tam wychodzę z założenia, że z każdego (choćby najmniejszego) własnego :!: kwiatka mam prawo być dumna i się nim cieszyć :) , a Twoje dendrobium nobile jest urocze :)
Prezenciku troszeczkę zazdraszczam :oops: :wink: :)
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Dendrobium jest śliczne, takie delikatne :wink:
I jestem tego samego zdania co Basia, należy się cieszyć z naszych kwitnień, i nieważne w jakiej ilości kwiaty, ważne że :!: :lol:

A i ja zazdraszczam nowego falenopsisa :oops: właśnie i ja poszukuję czegoś tak oryginalnego, a co wejdę do marketu to różowe i białe tylko :twisted:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Halinko, D.nobile bardzo ładne to nic,że ma dwa kwiatuszki ja choruje na nie jak spotkam to sobie kupię, podoba mi się jeszcze pomarańczowe. Prezencik piękny ma kolorek, a ten kupiony na poprawę nastroju super wzorek, chyba kolorowo u Ciebie.

Pozdrowionka :P
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję wszystkim za miłe słowa ;:25 Sami wiecie jak to jest, jak się ma palec to jest chęć jeszcze na całą rękę. Pewnie zbyt szybko wzięłam te moje kwiatuchy z balkonu, mogły jeszcze stać sobie na powietrzu. Może w przyszłym roku dendr. nobile będzie obficiej kwitło :)
Renatko jak będziesz gdzieś widziała d. nobile w innym kolorku jak moje to daj znać ;:28
Mój spis wątków
Moje robótki
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”