Altanka - adaptacja kiosku RUCHu -
Re: Kiosk RUCHu - pomysł na altankę
Szukaj po portalach aukcyjnych. Jednak patrząc po cenach dobrego kiosku, taniej wyjdzie ci postawić blaszaka z ociepleniem albo wymurować mały domek z gazobetonu. Do baraka trzeba jeszcze doliczyć nie małe koszty transportu i dźwigu.
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kiosk RUCHu - pomysł na altankę
Gosiu, takie rzeczy można znaleźć na portalach ogłoszeniowych, jest ich naprawdę dużo (szukaj po "kiosk" "barak" "pawilon" "pakamera" "buda" "stróżówka" itp). Przedział cenowy jest ogromny i zależy od stanu technicznego. Tak jak pisał Wojtass do ceny zakupu musisz dodać koszt transportu (polecam auto z hds) oraz nakłady na remont. Warto pomyśleć również o przyczepie kempingowej. Domek z blachy (taki garaż) też jest fajnych pomysłem, jeśli ocieplisz go, to nie będzie tak strasznie nagrzewał się. Jeśli szukasz czegoś podobnego do mojego domku, to niestety, koszt zakupu był wyższy niż domku drewnianego o zbliżonych wymiarach.
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki

Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena