U Antooosi :):):)
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu miło,że to ktoś widzi
,Krzysztofie mam nadzieję,że sny były kolorowe 8) Moniko no to znowu będzie książka
,Aguniu strasznie mi miło,zaglądaj często,będzie mi jeszcze milej.Wyściskaj małą Kingunię i pamiętaj,że wszystkie Kingi to niezłe gagatki
Wiolu z tymi osłonkami to od Was się nauczyłam
,tylko kurka dlaczego one tak strasznie drogie!!!!!!!!!
Aniu dzięki...ale wszystko już pokazałam(jeszcze kilka maluchów się ukorzenia,ale na razie sza!)
.
Aga jest jeszcze więcej...marzy mi się taka jedna microphylla chyba się nazywa....normalnie obłęd!A w ogóle gdzie Ty się podziewasz?Myślałam dziś o Tobie...wymiziaj Szirusia
Ewciu cieszę się,że wpadłaś do mnie.Wiesz,mojemu M to trzeba czarno na białym...bo nie zrozumie....ale ten typ tak ma -FACECI
A gdyby mimo wszystko nie pojął,to zawsze coś tam ciachnąć mogę 

Wiolu z tymi osłonkami to od Was się nauczyłam

Aniu dzięki...ale wszystko już pokazałam(jeszcze kilka maluchów się ukorzenia,ale na razie sza!)

Aga jest jeszcze więcej...marzy mi się taka jedna microphylla chyba się nazywa....normalnie obłęd!A w ogóle gdzie Ty się podziewasz?Myślałam dziś o Tobie...wymiziaj Szirusia

Ewciu cieszę się,że wpadłaś do mnie.Wiesz,mojemu M to trzeba czarno na białym...bo nie zrozumie....ale ten typ tak ma -FACECI

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...