Krysiu smok jak wiadomo ma zawsze zapasowe głowy, jeśli to smok wielogłowy

. Golden Celebration w tym roku kwitła właśnie takimi kiściami. Krzaczek niezbyt ładnie zbudowała, ale może to wina miejsca, bo trochę zasłonięta, albo złego przycięcia.
Patrzyła na wszystko z góry i robiła wrażenie, jakby miała za chwilkę wszystko, co jej przeszkadza, połknąć
Kwiaty jednak ma śliczne, wielkie i cudnego koloru. Muszę nad nią w przyszłym roku popracować

, może się da obłaskawić
Anastazjo Variegatę też kupiłam w tym roku wiosną, uraczyła mnie tylko jednym kwiatuszkiem, bardzo zresztą ładnym
Amber Cover niestety nie mam, ale widziałam u Dorotki, bardzo ładna róża, moja żółta to Golden Celebration
Tolinko, no cóż Ci mogę powiedzieć - współczuję rozterek, a zazdroszczę widoków

. Wiem, co się przeżywa oglądając katalogi, emocje sięgają zenitu, kiedy już, już masz uszykowaną listę, myślisz, no nareszcie masz te o których marzyłaś i nieopatrznie z ciekawości sięgasz do nowego katalogu i...... cała Twoja radość pryska jak bańka mydlana, bo przecież przed Tobą nowe ślicznotki i znowu serce bije mocniej, znowu kreślenie, dopisywanie..... i tak co sezon

. To się nigdy nie kończy
Ewuniu dzięki za piękne zdjęcia, nie usuwaj ich, są doskonałą reklamą dla Twojego nowego wątku.
Masz rację, że została połknięta przez swoje piękne koleżanki

. Już wiem, że nie rośnie zbyt wysoko i może spokojnie być na przodzie rabaty. Bardzo jestem jej ciekawa, zresztą jak wszystkich zamówionych. Dostałam własnie informację, że różyczki lada moment będą u mnie
Ogród masz cudny, mnie Twoje fotki nie przeszkadzają, wprost przeciwnie, oglądam je z ogromną przyjemnością i niecierpliwie czekam na moment, kiedy będę mogła podziwiać go wraz z innymi. Wątek zapowiada się baaardzo obiecująco, masz różyczki w kolorze, który zawsze budzi we mnie niesamowite emocje. Podziwiam z jaką konsekwencją kolorystyczną masz tworzony ogród, mnie niestety się to nie udało, zbyt wiele róż chciałam mieć u siebie. Nawet ostatnim zamówieniem wprawiłam siebie i innych śledzących mój wątek w niemałe zdziwienie

, żeby nie powiedzieć szok

.
Jeszcze raz dziękuję

i do szybkiego zobaczenia w Twoim wątku