Maryniu spacer u Ciebie to inspiracja do moich nowych założeń, tyle natury u Ciebie na działce
Las jesienią jest piękny a jeszcze pokazałaś wszystkie cuda, które napotkałaś po drodze
dzisiejszy pobyt na działce i kilka moich świeżutkich listopadowych foto-pstryków ..świeżutkie znaczy dzisiejsze... dorcia7,Ola2310,plocczanka,mar33,cyma2704 dzięki,że mogę na Was liczyć!
listopadowe róże
donicowy mini eden
ciemiernik cuchnący
trawy średniej wielkości w małych ogródkach bardziej mi odpowiadają to mój miskant "Dronning Ingrid"
To i ja w takim razie się wpiszę, bo zaglądam często . Bardzo spodobał mi się spacer po lesie, piękne zdjęcia, trawki, korzenie i pnie drzew i oczywiście piękne kolory . Poczułam się , jakby to był mój spacer .
Basia
Miło sobie pospacerowałam po twoim lesie.
Widzę kanię, pewno było ich więcej.
Czy były kotleciki ?
Po ogródku jeszcze bardziej było miło, bo bardziej zdobny w kwiaty.
Piękna ta twoja jesień, u mnie już buro i prawie wszystkie liście z drzew już opadły.
Gawrony głośno skrzeczą, brakuje tylko śniegu.
A widzisz, wcale tak nie jest Ci obojętne, że ktoś zagląda
Tylko musisz zdjęcia wstawiać
Ale faktycznie ruch na forum dużo mniejszy.
Jak miałam zazwyczaj 100 powiadomień, tak teraz 40.
No, ale myślę sobie, że część osób jeszcze pracuje w ogrodzie, część wpadła w melancholię jesienną
Może za jakiś czas się otrząsną.
najważniejsze, żebyśmy my miały dobry nastrój
Witaj Maryniu,jestem po krótkiej przerwie wyjechałam na grzyby i zamknąć domek w lesie i widzę,że Ty też spacerujesz po lesie to jest cudowna sprawa taka forma wypoczynku,a i piękna pamiątka w postaci zdjęć ,ale w ogrodzie też pięknie ,widać ,że warto robić piękne zdjęcia ,pozdrawiam i buziaczki ciszę się ,że tak miło się do mnie zwróciłaś
Grażynko miło, że wpadłaś do mnie na chwilę spacer po lesie i ogródku w tej scenerii to takie ostatnie chwile w tym sezonie , zapewne! Dzisiaj rano już przymroziło dość znacznie a i na tę noc zapowiada się przymrozek..Liście lecą w przyśpieszonym tempie i będzie po widokach...Kani nie zbierałam jeżeli już, to zbieram tylko ze 4 podstawowe gatunki grzybów .
Lucynko to ostatnie działkowe podrygi! Dlatego jeszcze chętniej je fotografuję...
Soniu pstrykam wszystko co wpada mi w oko ...bo to moje ulubione zajęcie!
Gosiu miła - uważasz,że ja jeszcze mało zdjęć wstawiam... A te słowa ...
A widzisz, wcale tak nie jest Ci obojętne, że ktoś zagląda
Tylko musisz zdjęcia wstawiać
...trochę mnie zaskoczyły bo zapewniam, że nie jest mi obojętne... Przecież nie wklejamy zdjęć dla siebie bo to nie ma sensu.. a każdemu i mnie także miło jak znajdują 'odbiorców" i czasem wyrażone miłe słowa ...! Dlatego tak mnie ucieszyły czego nie omieszkałam zauważyć sympatyczne wpisy odwiedzających...Jestem tutaj ,żeby dzielić się z innymi swoim zamiłowaniem do ogrodu i obiektywu ... Marazm ogarnął FO i ja wcale nie oczekuję "specjalnego" traktowania i dlatego nie zamknęłam za sobą drzwi i nie zrezygnowałam póki co z czynnego uczestnictwa w tym miejscu! Ufff... Każdy wpis sprawia mi oczywistą radość ale bez urazynic na siłę... chciałam powiedzieć... i takie były moje intencje...
Marto takie wypady w las to chwile zapadające w pamięć ...ja całą noc we śnie jeszcze wędrowałam po lesie...Te okolice wyjątkowo urocze..bo każdy las jest inny moim zdaniem i inne widoki się odkrywa... A uwiecznione obiektywem jeszcze bardziej
zachwycające i bardziej widoczne ! Również pozdrowionka dla Ciebie!
Jadziu lubisz mchy...ja uwielbiam ! W tym lesie jest wyjątkowo piękny i godny podziwiania!Dziękuje za uznanie dla mojego pstrykania!
Wczoraj jeszcze zrobiłam takie fotki w moim ogródku...
Kurczę Maryniu,że zdolności masz to już wiem,ale jakim Ty aparatem te zdjęcia robisz? choćbym nie wiem jak się starała to ani w połowie mi takie nie wyjdą