Marysiu a wszystko dzięki tej przestrzeni!
Martusiu no to stałaś dzisiaj w niezłym korku, bo aż w radio K. o nim mówili i od razu o Tobie pomyślałam
Cały dzień w ruchu i piszesz że dzień na niczym zejdzie

Ja też dzisiaj od rana na nogach, bo trzy cmentarze załatwione. Nie robiliśmy wcześniej porządków, bo kierowca się przeziębił

Jutro mam czas na ogród

Miłego wieczoru i ściskam
Marysiu od motyczusi coś ostatnio strasznie biegasz

ta ND do niedawna mnie wkurzała ale po trzech latrach może być
Agnieszko wózek polecam! ja bez niego dorobiłabym się albo przepukliny, albo połowy nie byłabym w stanie zrobić

Moja ruda i parę innych też jeszcze nie zimowały, więc zobaczymy

ND mnie początkowo zawiodła, ale po porządnym ukorzenieniu się polubiłam ją. Mam drugą, która rosła w cieniu i marnie kwitła to teraz rosną razem

Aguś a nie rozpoznałaś Churchilka wśród pokazywanych, bo ja się już całkiem pogubiłam

Nie rosły słabo ładnie kwitły tylko że po śniegu zeszły do parteru, ale kwitną jeszcze !
Krysiu ja też do Ciebie zaglądam, ale coś nie wstawiasz zdjęć

Masz rację ciepła pogoda wymusiła na mnie zmiany w ogrodzie i ciągle coś przesadzam. Za pochwały dziękuję
Beatko ja sadzę tylko ozimy czosnek, letniego nigdy nie sadziłam. Niestety też jeszcze czosnek w domu ale wielu mówi że jeszcze czas

Z doświadczenia wiem że najokazalszy też jest szpinak ozimy, ale nie wiem czy nie jest już za późno

To masz przed sobą pracowity czas, wykorzystaj go
Iwonko brakuje mi Twojego słówka zresztą jak widać nie tylko mnie i dlatego dobijamy się do Ciebie. Dzięki
A u mnie jeszcze wesoło w ogrodzie!
Kwitnie ciemiernik
i spóźniony zimowit ale jakiś taki mikrusek
Kwitną jeszcze michałki i nowe chryzantemy
Dalie cały czas dzielnie sobie radzą
Nawet hyzop zakwitł i ruta kwitnie cały czas
Lawenda zachowuje się jak w śródziemnomorskim klimacie

Dobrej nocy !