W Liliowej Dolinie Rospudy
-
- 500p
- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: W Liliowej Dolinie Rospudy
Piękne masz lilie tyle sztuk aż dech zapiera tak kolorowo 

Agniesiu
Pokazuje te swoje cudowna lilie
Jak długo je masz ?

Pokazuje te swoje cudowna lilie

Jak długo je masz ?
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Agnieszko, przywędrowałam do Ciebie z wątku o uprawie lilii. Jako miłośniczka tych pięknych kwiatów, zostaję tu na zawsze. I siłą nie dam się wyrzucić. Ty masz ogród botaniczny
Przygotowuję właśnie listę lilii do zakupienia jesienią, bądź wiosną. Spisałam sobie kilka nazw od Ciebie. Mieszkamy w podobnych warunkach klimatycznych, więc mam pewność, że i u mnie sobie poradzą.
Z niecierpliwością czekam na fotki obecnie kwitnących lilii
Ale widzę też u Ciebie ukochane przeze mnie dalie i wiele innych interesujących gatunków.

Przygotowuję właśnie listę lilii do zakupienia jesienią, bądź wiosną. Spisałam sobie kilka nazw od Ciebie. Mieszkamy w podobnych warunkach klimatycznych, więc mam pewność, że i u mnie sobie poradzą.
Z niecierpliwością czekam na fotki obecnie kwitnących lilii

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
- 100p
- Od: 21 sty 2013, o 20:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko,podziwiam Twoje kwiaty a szczególne lilie,tyle masz odmian,że z zachwytu aż dech zapiera.
No piękne
No piękne

Pozdrawiam Danuta.
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!
I dziękuje za zainteresowanie. Tak miło jest, gdy podobają sie komuś moje lilie, które najbardziej kocham
.
W związku z tym, że teraz jest okres sadzenia tulipanów, za którymi nigdy do tej pory nie przepadałam i sadziłam czasem po kilka tak od niechcenia.... W tym roku tulipanomania i mnie dopadła i posadziłam prawie 700 cebulek
uffff udało się 
Mam kilka fotek z wosny 2015, więc sobie powspominam, bo już nie mogę doczekać się kolejnej wiosny i kwitnień.

I dziękuje za zainteresowanie. Tak miło jest, gdy podobają sie komuś moje lilie, które najbardziej kocham

W związku z tym, że teraz jest okres sadzenia tulipanów, za którymi nigdy do tej pory nie przepadałam i sadziłam czasem po kilka tak od niechcenia.... W tym roku tulipanomania i mnie dopadła i posadziłam prawie 700 cebulek

Mam kilka fotek z wosny 2015, więc sobie powspominam, bo już nie mogę doczekać się kolejnej wiosny i kwitnień.

- inka52
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Witaj Agnieszko masz piękny kolorowy ogród nie tylko latem lilie , które bardzo lubię , ale też ogrom wiosennych tulipanów ,narcyzów i prymul , bardzo mi się podoba. Masz duża działkę , to możesz sadzić i sadzić.
będę częstym gościem u Ciebie podziwiając piękne kwitnące kwiat nie tylko lilie.
będę częstym gościem u Ciebie podziwiając piękne kwitnące kwiat nie tylko lilie.

- Gosia1704
- 200p
- Od: 21 maja 2014, o 11:02
Agnieszko nie mam swojego wątku, ale chętnie będę do Ciebie zaglądała i pokazywała Ci moje kwiatki.
Teraz najlepiej jest mi zaglądać do wątków zwłaszcza tematycznych i uczyć się od innych.

Teraz najlepiej jest mi zaglądać do wątków zwłaszcza tematycznych i uczyć się od innych.

-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Wiosenne zdjęcia niesamowite zwłaszcza te z pierwiosnkami ....uwielbiam je a jak jeszcze rosną w takiej ilości i kolorach to już szok . To teraz może coś z jesieni ?
-
- 100p
Aguś,Twój ogród wygląda bajkowo,teraz gdy dosadziłaś tyle cebulek to dopiero będzie cudnie.
Widać że kochasz swój ogród i roślinki a one Ci się za to wspaniale odwdzięczają.
Połączenie tulipanów z pierwiosnkami świetne
Bardzo lubię tu zaglądać 
Widać że kochasz swój ogród i roślinki a one Ci się za to wspaniale odwdzięczają.
Połączenie tulipanów z pierwiosnkami świetne

Pozdrawiam Danuta.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne wiosenne wspomnienia
już chciałoby się wiosenki a to tak odległy czas do niej 

-
- 100p
Cudowny liliowy raj,wspaniały ogród, ale zapach musi być niesamowity kiedy wszystkie lilie zakwitną... 

Pozdrawiam Danuta.
- Nanavel
- 200p
- Od: 5 mar 2014, o 11:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Najlepiej mini poradnik dla laika- gdzie kupujesz nowe, kiedy sadzisz, na jaką głębokość, jaką masz ziemię lub czym nawozisz, i czy zostawiasz je w ziemi na zimę, okrywasz? itd :P Z góry dziękuję za podpowiedzi, też bym się chciała doczekać chociaż kilku sztuk takich jak twoje