ewazawady pisze:Majeczko
Och, jaka szkoda, że przyszedł ten mróz.
Justa miała jeszcze tyle nierozwiniętych pąków !
Munstead Wood w jesiennej odsłonie zachwycająca. Jakoś nie kojarzyłam Ciebie z tak ciemnymi różami. Ciągle mnie zaskakujesz.
Pierwsze zdziwienie było przy
dla Spirit of Freedom. Przecież nie przepadasz za pochylonymi kwiatami i dodatkowo wrażliwymi na deszcz. A tu jednak miłość. Zagadkowa Pani z Ciebie ! 
Ewa ? ewazawady? Justa już ścięta i zabezpieczona na zimę żeby nie przemarzła.
Jestem zagadkową panią?

hihihi.. to serduszko jej się należy ?. Spirit of Freedom i St. Swithun posadzone obok siebie idealnie się uzupełniają. Mam ich kilka lat?. pięknie rosną i cały sezon kwitły.
To prawda, że kwiaty pod ciężarem przewieszają się, nauczyłam się tolerować ten stan?.
Cięgle szukam sposobu jak je prowadzić żeby kwiaty były ładnie wyeksponowane.
Myślę Ewa, że zaskoczę Ciebie zupełnie w nowym sezonie ? hihihihi
ewka36jj pisze:Majko - mam jakieś niejasne uczucia, że jeszcze różyczki nie powiedziały ostatniego słowa. Owszem, wiele już nie rozkwitnie, ale są i takie, które wyraźnie chcą jeszcze się pokazać. W ubiegłym roku ostatni bukiet zerwałam na św. Marcina ( 11 listopada), a przecież jesień w tym roku nam sprzyja. Nie odkładaj więc aparatu!
Ewa - ewka36jj aparatu nie schowałam ?

czekam jeszcze na słonko i faktycznie może coś uchwycę
KamilStefan pisze:Zgadzam się w zupełności. U mnie niektóre róże też chcą dać jeszcze czadu :P
KamilStefan cześć?.

wiem, czadu dają te, którym zimno nie straszne?
Załóż wątek ? jakie odmiany masz u siebie?
Annes 77 pisze:Maju piękne kwitnienia
Anahe hmmm mam na nią chrapkę
A wiesz,że niedawno i ja zastanawiałam się nad czekoladową różą Orarda?
Lacre cudna
Munstead Wood u Ciebie zdrowa,a moja od początku kuleje
Jalitah też mnie kusi i wiele innych
Powojnik Justa ile miał pąków
Mój Dr.Ruppel ma dwa pąki,ale czy zdoła rozwinąć kwiaty?
Miłej niedzieli Majeczko
Aniu ? Annes cieszę się, że podobają Ci się te róże, które i ja wybrałam?.
Justa kwitła niesamowitą ilością kwiatów, to na ostatnim zdjęciu, to powtórka po ścięciu jej do zera.
Polecam ten powojnik jest niski, ale piękny. Poleciła mi go Iza tu.ja ? za co jej bardzo dziękuję.