Fotka jak zawsze rewelacyjna

Wąchałam ją parę razy i nic nie wywąchałam...nowapasja pisze:Elu ślicznajak cukiereczek. Czy pachnie?
Stoi na zachodnim parapecie, na którym się ładnie opala. Wygląda wtedy obłędnie, ale w to lato, tak paliło słońce, że ją zbyt przypiekło, dlatego przestawiłam do drugiego rzędu i straciła kolorki, za to ładnie podrosła.dzastin pisze:Urodziwa,świednie koloryczarująca..
Warto ją miećco lubi ? gdzie jest u Ciebie umiejscowiona??
Ha ha, coś w tym jest, nie lizałam jej co prawda, ale może popróbuję następnym razem.Niunia1981 pisze:No jak lizak aż miałam ochotę polizać monitor![]()
Fotka jak zawsze rewelacyjna
A tak, one się tak wyginają wyglądając do słońca zza listka.Malachitek pisze:Oooo jakie urocze, a one tak do góry są wygięte?
Witaj Teresko.Teresa600 pisze:Moja skromnie kwitnąca hoja campakta nie umywa się do Twoich.![]()
Oj ja mam to samoFrael pisze: Fotek sporo, bo jak zwykle nie mogę się zdecydować na jedną, czy dwie...
Nie ma co się martwić - dłużej będzie cieszyć kwitnieniemFrael pisze: Hoja soligamiana przekwitła, ale teraz znowu robi kwiatki i to na trzech penduclach. Szkoda tylko, że nie zakwitną jednocześnie, bo są w różnych stadiach rozwoju. Trzymajcie kciuki, żeby mi nie poodpadały w międzyczasie.![]()
Oj, ciężko bez niego przeżyć, bo faktycznie jest cudny.KaRo pisze: Fikus 'Amstel Green-Gold' trafił mnie prosto w serce.Może,może przeżyję bez niegoale jest cudny!
Pati, tym zdaniem przypomniałaś mi, że mam trochę zdjęć hojowych z sierpnia jeszcze, których nie pokazywałam. To pokażę teraz.Filigranowa27 pisze: Możesz pokazać hoję macrophylla albobimarginiata, schowała sie w tle