Mój Raj cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój Raj cz. V

Post »

Grażynko gratuluję wygranej, zasłużyliście ;:196
Wszystko pięknie kwitnie, posprzątane, czyściutko. Podoba mi się w Twoim ogrodzie.
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Grażynko, dobrze, że się u mnie odezwałaś, bo ja ostatnio to tak z doskoku wszędzie jestem i część wątków zdążę ogarnąć, część zostawiam na kolejny dzień i jak to na forum wszystkie przeczytane pomieszają się z nowymi i człowiek sam nie wie co pierwsze ;:224 Niemniej jednak nadrobiłam zaległości u ciebie i powiem ci, że masz jeszcze sporo kolorów jak na końcówkę września ;:108 Wrzosy jak zawsze czarują (u mnie coś nie chcą rosnąć), hortensje pięknie wybarwione i do tego nadal kwitnące rozchodniki. W przyszłym roku koniecznie muszę się za nimi rozglądnąć, bo okazuje się, że za nic sobie mają ekstremalne susze i temperatury, a jak wiesz, sporo roślin w tym roku nie podołało wyzwaniu.
Złoto na grządki jak marzenie.. Kto by pomyślał, że nadejdzie czas kiedy kobiety będą się cieszyły z wywrotki.. obornika :;230
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażnko :wit
Cudne te twoje lilie.I ty masz tak dużo ich .robią wrażenie,oj robią ;:215
Hortensje, róże,powojniki śliczne :)
Jesienne widoczki z twojego ogrodu- sama przyjemność je oglądać ;:108 ;:108
Gratuluję udanego grzybobrania.!!
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Witam Grażynkę, jestem ;:138 ;:138 Widzę że odpoczęta po wakacjach ;:196
Kolory masz śliczne, ładnie połączone i wszędzie kolorowo. :tan
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

Grażynko,
pomimo jesieni jeszcze tyle barw w Twoim ogrodzie. Piękna rabata z wrzosami ;:138 U mnie już od kilku dni przymrozki.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko dzisiaj spełnię Twoją prośbę i pokażę mój ogród z perspektywy :wit

Iryseg witam w moim ogrodzie ,cieszę się że przystanęłaś u mnie,świeżutkie zdjęcia przedstawią dzisiaj większość mojej działki,zapraszam do oglądania :wit

Małgoś dziękuję za gratulacje,zapraszam częściej :wit

Sabinko cieszę się że mnie odwiedziłaś ,cieszę ssię z każdej wizyty.ja niestety też nie wyrabiam na bieżąco z Forum,nadrobię jak przejdę chyba na emeryturę ,kochanie jeśli chcesz rozchodnika różowego to ja mogę Ci wysłać ,podaj tylko na Pw adres :wit

Aniu miło czytać Twoje słowa pochwały,grzybki to mojego eMa hobby ,przekazane gratulacje :wit

Kasiu jestem po krótkiej przerwie,staram się w miarę możliwości odwiedzać,może nie zawsze piszę ,pozdrawiam i zapraszam do mojego ogródka :wit

zapraszam do mojego coraz bardziej jesiennego ogrodu ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

-- 4 paź 2015, o 19:37 --

Michasiu przymrozki niestety też już u mnie wystąpiły ,wszystkie dalie praktycznie są do wycięcia,szkoda ,nie zdążyły biedulki wszystkich pąków rozwinąć :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Grażynko :wit
Piękne jesienne zdjęcia pokazałaś ;:333 Bardzo podoba mi się zakątek z trawami .Pozdrawiam ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Podobają mi się te jesienne kolorki, :tan
Podziwiam powojnik, ;:138
Ogródkowe złotko ;:215 , toż to trudna rzecz teraz do zdobycia- przynajmniej u nas
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Grażynko szkoda dalii, ale działka wygląda jeszcze kolorowo. Dalie zmarzły, a aksamitki oszczędziło :D
Podoba mi się kwitnący powojnik. Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Mi zawsze szkoda każdych kwiatów. jakie mróz zniszczy, a dalie zawsze są jakby wrażliwsze.
,Ale sory,,, taki mamy klimat.
U mnie jeszcze ładnie,ale na weekend nadają i u mnie przymrozki :cry:
co to za cudna ta różowo- czerwona hortka??
Piękna i takie duże ma te kwiatostany ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Pięknie jeszcze jest u Ciebie, ale co piszesz, przymrozki miałaś już ;:202 , u nas na szczęście jeszcze nie było, ale wiadomo, nie uniknione ;:185
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

No i mi przymrozki niszą jednoroczne. ;:145 ;:145 Szkoda ale my i rośliny muszą odpocząć, gdyby nie odpoczynek od kolorów to byśmy nie czekali tak na wiosnę ;:138 Pięknie hortensje się prezentują i cudne kolory a nasadzenia masz piękne. ;:333
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Grażynko, za tydzień u wszystkich padną jednoroczne, bo dzisiaj zapowiadali pierwsze opady śniegu ;:202 Dobrze, że są rośliny jak hortensje, które nawet zimą zachowują klasę i ładnie się prezentują. Kochana, co do rozchodnika to ja wiem, że ty jesteś złota kobieta i chętnie się dzielisz roślinami. W ubiegłym roku dostałam od ciebie zawilca jesiennego i rośnie jak burza więc wiem, że dany od serca. Do tej pory nie miałam się jak zrewanżować, więc chyba sumienie by mnie zeżarło gdybym od ciebie kolejne rośliny brała ;:223 Obrazek
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

Grażynko
U mnie również nie wszystkie dalie zakwitły. A szkoda, kilka z nich było zakupionych w tym roku. Piekne zakątki i rabatki. Trawy super. Napisz proszę co rośnie obok czerwonego berberysa.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kompletna klapa,kolorowy ogród robi się coraz smutniejszy ,nawet focić nie ma co ,winobluszcz na naszej altance zawsze pięknie przebarwiał się ,ten kolor czerwonych liści aż raził z daleka ,w tym roku niestety zmarzł i prawie wszystkie liście już obleciały :(

Alu piękna jesień już u mnie odeszła,przetrwały najtrwalsze roślinki.reszta kaput :wit

Ewuniu kolorków już nie ma ,z utęsknieniem będę czekać na wiosenne przebudzenie, ;:3
u nas z obornikiem nie ma takiego kłopotu,na bramie działkowej ciągle są ogłoszenia o sprzedaży,żeby bliżej było to bym ci podesłała gospodarza :wit

Marysiu dobrze że mamy zdjęcia zachowane to możemy przypominać sobie kwitnące piękności ,
bo w tej chwili to już ni c u mnie nie zakwitnie przed zimą :wit

Aniu ta czerwono-różowa hortensja to Vanilka ,pięknie w tym roku wyglądała ,nawet w tej chwili jak obmarzła liście zbrązowiały i opadają ,a kwiatostany jeszcze ładne :wit

Iwonko teraz to i ty masz na pewno przymrozki,i już po naszych pięknych kolorowych widoczkach :wit

Kasiu wszystko zgadza się co napisałaś ,tylko czy nie uważasz ,że wiosny i lata mamy stanowczo za mało,ja jak mam tak krótko działeczkę to chciałabym te okresy mieć jak najdłużej :wit

Sabinko dla mnie to żaden problem podzielić się roślinkami,nawet sama radość jak zamiast wyrzucić to mogę podarować,mam obok siebie nową ogrodniczkę,nie masz pojęcia jak się cieszę że mam komu dawać nadwyżki ,także podaj adres na PW i bez krempacji :D

Michasiu obok berberysa rośnie tak mi się zdaje chodzi Ci o karłowaty Cyprysik Teddy Bear w kształcie paproci
dzięki za miłe słowa ,dziewczyny dla Was ode mnie ;:196 ;:196 ;:196
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”