Moje kwiatuszki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu
jaka śliczna.
Jedź i wykop .Może jeszcze jej sie nic nie stało :o
jaka śliczna.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Kocurku
pokaż zdjęcia swoich pokrzywek.Ja na pewno będę chętna na wymianę.
Zeni jest naprawdę ładna,szkoda gdyby zmarzła.
Już nie mogę doczekać się wiosny żeby wystawić na taras wszystkie swoje pokrzywki i nie tylko.Zdobyłam właśnie sadzonkę żółto-zielonej agawy.Ładnie będzie wyglądać z zieloną na tle pokrzywek.

pokaż zdjęcia swoich pokrzywek.Ja na pewno będę chętna na wymianę.

Zeni jest naprawdę ładna,szkoda gdyby zmarzła.

Już nie mogę doczekać się wiosny żeby wystawić na taras wszystkie swoje pokrzywki i nie tylko.Zdobyłam właśnie sadzonkę żółto-zielonej agawy.Ładnie będzie wyglądać z zieloną na tle pokrzywek.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Zeniu
to nic że oklapły ,odżyją.Po wsadzeniu do ziemi moje niektóre też oklapły ,a później zrobiły sie ładne.Listeczki moje wszystkie rosną ładnie.Wszystkie zielenią się od ziemi,czyli puszczają młode listki.Zaczynam już przygotowywać doniczki do rozsadzania ,a będzie tego potrzeba dość dużo.Tak bym chciała już wiedzieć jakie będą kolory.
to nic że oklapły ,odżyją.Po wsadzeniu do ziemi moje niektóre też oklapły ,a później zrobiły sie ładne.Listeczki moje wszystkie rosną ładnie.Wszystkie zielenią się od ziemi,czyli puszczają młode listki.Zaczynam już przygotowywać doniczki do rozsadzania ,a będzie tego potrzeba dość dużo.Tak bym chciała już wiedzieć jakie będą kolory.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Zeniu
nie martw się ,na pewno się przyjmą.U mnie na tak dużą ilość listków tylko jeden albo dwa zmarnowały się .Podlewaj je mało ,nie mogą mieć za mokro i tylko na podstawkę.Ja swoje trzymam na oknach zachodnim i północnym.Ostatnie moje dwa listki zdobyte ciężki trudem
to bordowo-biały z falbanką i niebieski z białą obramówką.
nie martw się ,na pewno się przyjmą.U mnie na tak dużą ilość listków tylko jeden albo dwa zmarnowały się .Podlewaj je mało ,nie mogą mieć za mokro i tylko na podstawkę.Ja swoje trzymam na oknach zachodnim i północnym.Ostatnie moje dwa listki zdobyte ciężki trudem

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
Agnieszko
zdobyłam je w sobotę to jeszcze nic nie widać ,ale na 100% się przyjmą,roślinki z których urwałam listeczki kwitły i wyglądały ślicznie więc nie mogłam się im oprzeć :P ,siostra biegała za swoim ukochanym storczykiem a ja za fiołkami.Dostałam jeszcze listka fioletowo-białego z falbanką ,ale był juz ukorzeniony i u niego juz widać młode sadzoneczki.
zdobyłam je w sobotę to jeszcze nic nie widać ,ale na 100% się przyjmą,roślinki z których urwałam listeczki kwitły i wyglądały ślicznie więc nie mogłam się im oprzeć :P ,siostra biegała za swoim ukochanym storczykiem a ja za fiołkami.Dostałam jeszcze listka fioletowo-białego z falbanką ,ale był juz ukorzeniony i u niego juz widać młode sadzoneczki.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
tak z falbankąZenia pisze:O rety...................z Falbanką.

A u mnie ciemiernik którego dostałam od Ciebie puszcza pączka.Będzie biały.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Bardzo się cieszę, że ładnie rosną. Są łatwe w hodowli, więc nie powinno być z nimi problemu. A czy nasionka już Ci wykiełkowały? Bo u mnie puściuteńko na razie...
Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Justynko
u mnie jeszcze nic nie widać,ale mojej koleżance co wsiała z pierwszych przekwitniętych koszyczków kwiatowych tydzień przed nami już podobno coś się zieleni.
Musimy chyba jeszcze poczekać .Jak mi wykiełkują to zamieszczę zdjęcie.Nie pamiętam po jakim czasie wykiełkowały mi pierwsze co przesuszyłam i uschły. 
u mnie jeszcze nic nie widać,ale mojej koleżance co wsiała z pierwszych przekwitniętych koszyczków kwiatowych tydzień przed nami już podobno coś się zieleni.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków