a czy gazanie siejesz sama czy kupujesz sadzonki?Ja zawsze kupuję małe sadzoneczki ,w tym roku pozbierałam trochę nasion i widzę,że się nasiały małe gazanie ale one nie przeżyją bo mróz je omrozi
 a czy gazanie siejesz sama czy kupujesz sadzonki?Ja zawsze kupuję małe sadzoneczki ,w tym roku pozbierałam trochę nasion i widzę,że się nasiały małe gazanie ale one nie przeżyją bo mróz je omrozi 

Tak kolorowe kwiaty cieszą,
 Tak kolorowe kwiaty cieszą,   jak wokół wszystko schnie. Pomidory imponujące.
 jak wokół wszystko schnie. Pomidory imponujące. 

Cudny wschód słonka nad morzem
 Cudny wschód słonka nad morzem   

ale miałaś wakacje ! Cudne
 ale miałaś wakacje ! Cudne   zachód nad morzem bardzo lubię i być na żywo i ogladać na zdjęciach. Twój jest bardzo romantyczny .
  zachód nad morzem bardzo lubię i być na żywo i ogladać na zdjęciach. Twój jest bardzo romantyczny . A jak woda morska, zimna była ?
  A jak woda morska, zimna była ? 

Gazanie oczywiście też piękne
  Gazanie oczywiście też piękne

.Pozdrawiam
 .Pozdrawiam  

Paulinko, czekam i ja.asia124 pisze:Paulinko jakie masz piękne widoki za oknem
Gazanie tylko pozazdrościć
Czekam na Twoje jesienne krajobrazy

.
 .
 Ale Paulinko jesteś ?
 Ale Paulinko jesteś ?