EDIT: A może Active 5000 SB. Niestety serwisantem, ani użytkownikiem nie jestem, ale te 2 wpadły mi w oko

Kosiarka to nie tylko silnik. Jak kupujesz samochód też patrzysz tylko na silnik?darek93 pisze:W serwisie byłem i Pan z serwisu proponował mi kosiarke jakąś z silnikiem subaru cena dość spora bo ponad 1700zł wiec cena jak dla mnie duża. Kosiarki Husara są chińska produkcją ale mają silnik B&S. Co sądzicie o tym sprzęcie wytrzyma długie sezony czy wadliwe?
Trudno się z Tobą nie zgodzić. Sam sprzedaję maszyny, które chce kupić Darek93 i mam sporo zadowolonych klientów. Część z nich się cieszy bo naprawdę maszyny pracują dobrze (często dlatego bo się o nie bardzo dba) a część dlatego, że uważa wizyty w serwisie za normę (nawet nie wyobrażają sobie, że można do serwisu nie jeździć niemal wcale!). Są modele dobre i pojawiają się głosy takie jak Twoje, że maszyna jest super i się sprawdza ale to naprawdę nie jest częste. Mogę tylko pogratulować bo pewnie masz rękę do sprzętuannodomini pisze:Dziwnie uparty ten znajomy... (wg jego wzorca powinienem do dzisiaj kupić jakieś 15-16 kosiarek) Jak pisałem wcześniej mam kosiarkę (już dziewiąty rok) na silniku Hondy moc 6,5. Koszę 60 arów. Kupiłem w Cast. to też market jak Ob.