Ale robota wrze! Jeszcze miejsce na ognisko powstaje!

Ognisko musimy obsypać ziemią, której co nieco brakłoDaria_Eliza pisze:Daszek prezentuje się bardzo dobrze z nowym pokryciem.![]()
Ale robota wrze! Jeszcze miejsce na ognisko powstaje!
Dzięki, AnitkoFilemon24 pisze:Ławeczka śliczna, pasuje do ogrodu, z domkiem szybko się uwineliście wspaniale się prezentuje.
cyma2704 pisze:Alaniu Twój ogród to pięknie skomponowane rabaty, ale domek, altana i biżuteria ogrodowa sprawia, że jest klimatyczny i ma styl nie do powtórzenia.W domku mogłabym zamieszkać, żeby tylko patrzeć na piękno, które wypracowałaś.
dziękuję, Misiumisia pisze:Piękny domek ogrodnikaCałość idealnie się komponuje, jestem pod wielkim wrażeniem tego co zaroiłaś w ogrodzie.
aneczka1979 pisze:Moni jesteś niedoścignionym mym wzorcem ogrodowym. Uważam, że spokojnie zajmujesz jedno ze szczytowych miejsc najpiękniejszych ogrodów, tu na forum.Uwielbiam!
Domek dopracowaliście w każdym calu i detalu.Dostaw jeszcze kuchenkę, małą łazienkę i mogę się do niego wprowadzać.
![]()
Kochana a jak tam postępują prace nad mym ulubionym murkiem?
Aniu, mój syn niewiele młodszy od Ciebie, bo ma niecałe 23 lata, a Ty też młodziutka dziewczynkaaneczka1979 pisze:Moni a co byśmy robili, gdybyśmy tak od razu stworzyli ogród idealny..? Wystarczy, że masz 99 %, więc jest nad czym pracować.
Nie wiem ile lat ma Twój syn ale ja zamężna kobita, szczęśliwie do tego, więc razem mieszkać w tym domku nie możemy. Rozpisz grafik.![]()
Na murek poczekam. Warto. Do dziś śni mi się zdjęcie Twej Laguny z ostróżkami u stóp i owym murkiem w tle własnie...![]()
No i dlaczego u wszystkich pada tylko nie u mnie?! Sucho mam jak pieprz. Jak nie popada, to doprawdy nie wiem jak ja posadzę skarby od Ciebie.![]()
Edyta1 pisze:Ale u Ciebie budowlanie się zrobiło. Świetny murek, mi tez podoba się nawet w tej asymentycznej formie a nad domkiem to już było tyle zachwytów, że mogę się jedynie przyłączyć
.
Ślicznie wygląda ten cienisty zakątek. Dla mnie bajka
.
Osobiście bardzo lubię tę różę, ale w tej chwili jest tyle pięknych nowszych odmian, że chyba zdecydowałabym się na inną.cyma2704 pisze:Alaniu dziękuję za opinię o Comte de Chambord.Sarny też należą do klimatu angielskiego ogrodu.
Pewnie ta jedna zastanawiała się, czy na takiej ładnej ławce można przysiąść.
Jesienna z rozchodnikami cudna.
Dekoracja przy drzwiach świetna.
Przeczytałam wiele twoich wpisów o różach i dalej nic nie wiem.
Chciałam posadzić kilka różowych, na południowej skarpie, tylko tam mam dobrą ziemię.