Gosiu - nie tylko Ty rzadko pojawiasz się - o sobie nie wspomnę

. Tegoroczne upały mnie wykończyły totalnie , a przecież trzeba było podlewać to i owo , bo rośliny ozdobne , maliny i pomidory nie dałyby rady przeżyć bez wody . Teraz dopiero po deszczach zazieleniło się jak należy .
Serdecznie gratuluję wygranej

- chyba za kasę nie będziesz kupować kolejnych roślin , bo jak sama piszesz miejsca już brak . Ale znając Ciebie ...znów przygarniesz kolejne begonie , albo inne ciekawe odmiany róż , hortensji etc... , które zewsząd kuszą - zresztą cebule wiosenne wszędzie się zmieszczą

.
Słodziutki ten Twój Igorek - mam wrażenie , że ma roczek , a nie kilka miesięcy i ...podobny jest do Ciebie

.
Niech rośnie zdrowo i cieszy Twe oczęta i raduje serce .
Co do gabarytów naszych - ani mi się śni odchudzanie ... już raz spróbowałam - dziękuję . Organizm całkowicie rozregulowałam - potem dopiero się zaczęły problemy ...w dwa tygodnie schudłam prawie 9 kg .
Jak mawia Dorota Wellman - nie jestem k**** - nie muszę się wszystkim podobać . Święta racja - ważne , że się sobie podobam i zakrywam to , czego mam w pewnych miejscach za dużo , a odkrywam to , co chcę - i nie chodzi tutaj o ciało , a o serce , to , co nie jest widoczne gołym okiem . Na zasadzie równowagi ... patrzący nie skupia się na oponach - bo ich nie widać , a tylko na tym , co mam do powiedzenia .
Ważne jest nastawienie i nie skupiaj się na swych kilogramach - tylko na tym , co chcesz przekazać innym .
Masz wokół siebie kochające osoby i przyjaciół , którzy cenią sobie czas spędzony z Tobą

.
Pozdrawiam serdecznie