pozdrawiam i buziaczki na dobranoc
 pozdrawiam i buziaczki na dobranoc  
 Dorotko,coś mi nie przesyła dobrze zdjęć do photobuketu,jakoś tak wybiórczo,dzisiaj zrobiłam nowe,nie mam zdjęcia z poprzedniego stanu ,bo nie było co fotografować ,była ścieżka wyłożona płaskimi kamieniami,przerośnięta siewkami żarnowca,na wiosnę wszystek żarnowiec wykarczowałam ,ale wszystko razem beznadziejnie już wyglądało,oj będą drogie grzyby na święta,ja na szczęście mam zapas z poprzedniego roku,pozdrawiam

Grażynko,witaj,cieszę się ,że podoba się to co zrobiłam w ogrodzie,teraz jeszcze kosmetyka roślinna,myślę ,że dobrze to wyjdzie co wymyśliłam ,może już ten trawnik zostawię w spokoju
 chociaż nigdy nic nie wiadomo
 chociaż nigdy nic nie wiadomo  pozdrawiam
 pozdrawiam  

Dobrej nocki i spokojnych snów
  Dobrej nocki i spokojnych snów 

Lampion świetnie się prezentuje a białaski śliczne! Dobrego dnia! masz mniej pracy i dzień bez węża. Buziaczki
  Lampion świetnie się prezentuje a białaski śliczne! Dobrego dnia! masz mniej pracy i dzień bez węża. Buziaczki 
 Co ja piszę, już jest ślicznie. Uwielbiam remonciki ogrodowe, a zwłaszcza relacje na żywo i efekt końcowy. Teraz jest fajna pora na zrywanie darni, tworzenie nowych rabat. Ja dzisiaj ryłam darń jak rasowy krecik.A ile jeszcze przede mną...
  Co ja piszę, już jest ślicznie. Uwielbiam remonciki ogrodowe, a zwłaszcza relacje na żywo i efekt końcowy. Teraz jest fajna pora na zrywanie darni, tworzenie nowych rabat. Ja dzisiaj ryłam darń jak rasowy krecik.A ile jeszcze przede mną...

pozdrawiam
 pozdrawiam ,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  
  Śpij dobrze
  Śpij dobrze  

Czy po prawej na zdjęciu z hibiskusem rośnie jakaś nawłoć płożąca?
  Czy po prawej na zdjęciu z hibiskusem rośnie jakaś nawłoć płożąca?
 Biała rabata z iglakami już śliczna, z pewnością cały rok będzie cieszyć oczy, jak kolejne rośliny będą kwitły. Lampion cudny, masz złote ręce, nie tylko do roślin.
 Biała rabata z iglakami już śliczna, z pewnością cały rok będzie cieszyć oczy, jak kolejne rośliny będą kwitły. Lampion cudny, masz złote ręce, nie tylko do roślin.  Grzybami pewnie jeszcze się nacieszysz, idą ciepłe dni, a trochę popadało. Koło mnie w brzozowym zagajniku już stały grzybiarz chodzi.
 Grzybami pewnie jeszcze się nacieszysz, idą ciepłe dni, a trochę popadało. Koło mnie w brzozowym zagajniku już stały grzybiarz chodzi.