Łukaszu masz na imię jak mój najmłodszy syn ,podziwiam Cię za zainteresowanie ogrodnictwem w młodym wieku,młodzi działkowicze są też na moim terenie,tylko że oni mają raczej działeczki rekreacyjne,ciekawa jestem Twoich planów,to już wiem że będziesz budował altankę,a co jeszcze będzie,
mój małżonek dużo przy altance sam robił,domek postawiła firma,taras i przybudówkę zrobił sam ,sam też wykopał fundamenty,wędzarka to też jego dzieło,
życzę powodzenia w spełnianiu swoich marzeń
a to dla Ciebie nasz domek z każdej strony
Martuś cieszę się z naszego ogrodu ,urządzam go po swojemu,jak podoba się jeszcze innym ,to jestem w pełni usatysfakcjonowana , dzięki za pochwały dalii i róż
grzybków u nas jest zatrzęsienie , ja nie chodzę bo nie mam kiedy,teraz pracowałam dwa tygodnie pod rząd ,bo moja zmienniczka pojechała na wczasy,na razie robię słoiczki z grzybkami i suszę ,
mam nadzieję że też u Ciebie pojawią się grzybki i pozbierasz sobie, u nas na razie same podgrzybki i kilka prawdziwków,czekam jeszcze na kanie i opieńki
Mam problem z trawką na rabacie,nie wiem jak się nazywa dostałam ją od koleżanki z forum,
psuje mi cały wizerunek,specjalnie położyłam pod spód włókninę i wysypałam grys,nie spodziewałam się że będzie taka silna,przerasta i panoszy się na całej rabacie ,wrasta w inne rośliny,tragedia,nie wiem co robić,może poradzicie ,ze złości wycięłam ją w pień ,wiem że to nic nie da i na wiosnę znowu powyrasta,myślałam żeby potraktować ją randapem ,tylko obawiam się że zniszczę też inne roślinki,jestem załamana
zobaczcie zdjęcia władczyni
a teraz po wycięciu i tak bym chciała żeby było
może ktoś ma jakiś pomysł