Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...

Post »

Też myślę, ze to Kelvin - jedna z moich ulubionych... Marlenko to wy macie komunie w tym roku? Ale to druga czy trzecia klasa? Ceny obłędne - załamujesz mnie normalnie...
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak to dobrze, że u mnie nie ma blisko Lidla ;:306 Już sie dwa razy tak załatwiłam jak ty :wink: Raz w Auchan mieli ogromne stoisko, wyszłam wtedy z pełnym koszem, byłam wtedy z emem, ale ten zamiast mnie powstrzymac to jeszcze podpuszczał :wink: Potem zryłam pół trawnika, bo miałam wenę na naturalizację ;:306 W tamtym roku z kolei nakupiłyśmy z siostrą mnóstwo na forum i znowu biegałam po ogrodzie jak kot z chorym pęcherzem i upychałam gdzie tylko się dało ;:223 Jednak wiosną gdy zakwitną o wszystkim sie zapomina...
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marlena, moje róże też pokazują po jednym kwiatku, i też czekam na spektakl w przyszłym roku ;:183
Tylko u mnie nie ma co nadrabiać braków - dalie miałam dwie i obie klapa, przetrwała tylko trzecia z tym że to miniaturka i ledwo ją widać więc honoru nie ratuje ;:306
Z cebul lidlowych mam takie same czosnki jak Ty (te główkowate) i narcyzy też widzę że mamy te same :heja
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

]Aneczkaz zasady za sadzeniem i wykopywaniem również nie przepadam ale uwielbiam wiosenne kwiaty i co tu kryć- zapadłam na chciejstwo :;230 gdzies czytałam że to taka niewyleczalna choroba ;:306

Vimen tak, w maju mamy komunię. U nas dzieci idą w 3 klasie. Co do cen to też się nie spodziewałam, że będą aż tak wysokie. No ale w zeszły roku nie było komunii i pewnie chcą sobie odbić ten fakt w tym roku.

Clem dokładnie, wiosna wynagradza cały trud sadzenia. Zresztą prze zime zapominamy o bólu kręgosłupa, kolan i zachwycamy się każdym wiosennym kwiatkiem - przynajmniej ja tak mam ;:108

Zuza dalie uwielbiam od dzieciństwa i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich. Mam tylko nadzieję że w tym roku uda mi sie je przezimować
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

To u nas w tym roku nie ma komunii - mnie czeka ta zabawa za rok :evil:
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ależ cudne te narcyzy w lewym górnym rogu ;:oj Ja tam lubię sadzać cebule, bo sobie już teraz wyobrażam, jak zakwitną na wiosnę ;:173
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p

Post »

Wandziu, ja również sadząc, ba, kupując cebulki już widzę je wiosną !!!

Tym czasem to ja kwitnę - do późna, w pracy...

I tak niestety będzie przez jakiś czas, bo kopnął mnie zaszczyt i dostałam awans. Nowe stanowisko obejmuję w styczniu ale do tego czasu muszę przejąć wszystkie obowiązki, przekazać komuś swoje itp. I wiecie co - jestem tak zestresowana, zmęczona, zapracowana, że powoli przestaję ogarniać. Z tego wszystkiego zapomniałam dziś dziecku uszykować śniadanie do szkoły ;:oj Na szczęście w porę sobie to uświadomiłam i pognałam za nią z kanapką w ręku ;:224

Dodatkowo przykre jest to, że z chwilą, gdy coś się udane, to od razu można doświadczyć, czym jest zazdrość, zawiść i innych takie niefajne :(
Ale trzymam się dzielnie :D

Ps - W ramach przerw od pracy, wpadam sobie na FO pooglądać Wasze ogródki - przynajmniej takie drobne przyjemności w ciągu dnia sobie serwuję ;:333
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Marleno, gratuluję awansu ;:138 ;:168 A zawistnymi ludźmi się nie przejmuj...Niestety pełno jest takich wokół nas i grunt to iść do przodu i nie zwracać na nich uwagi. Skoro otrzymałaś awans, to zasłużyłaś i tyle. A zazdrość to nieodłączna ludzka cecha i nie mamy wpływu na to jak zachowują się inni ludzie.
wagabunga123 pisze:Ps - W ramach przerw od pracy, wpadam sobie na FO pooglądać Wasze ogródki - przynajmniej takie drobne przyjemności w ciągu dnia sobie serwuję ;:333
I tak trzymaj!
;:196
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Marlenko gratulacje ;:333
Czosnków jeszcze nie kupiłam,czas to zmienić,dziś zajadę do Lidla ;:215
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Gratuluję ;:304
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny, dziękuję.
Powiem Wam jednak, że ciężko jest. Wchodzę w obowiązki, które są dla mnie nowością, z wielką nieprzychylnością osób podległych jak również przekazujących obowiązki. Jestem jedną, wielką kulą stresu Obrazek
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Marlena, stres odbijesz sobie... przy wypłacie Obrazek
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p

Post »

Zuza, no nie wiem, nie wiem ;:224
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Marlenko na stres najlepszy szpadel i do ogrodu ;:306 Ja jak sobie tak poryję to od razu wszystko przechodzi :wink:
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Marlenko gratuluję awansu! ;:196
Kochana skoro masz przychylność podwładnych i osób przekazujących Ci obowiązki to już chyba nawet i 75% sukcesu, nie?! Nie martw się, nie stresuj, na pewno dasz radę. Musisz tylko ogarnąć to wszystko. Wierzymy w Ciebie.
A teraz śmignij z aparatem na swoje zielone włości i zapodaj parę fotek. ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”