Dziś, ogólny przegląd parapetów, okien, roślin...ot takie tam zwiedzanie

miłego oglądania

Tak, na zdjęciu wygląda jak by był w ciemnicy...ale nie ma tak źleonectica pisze:Ten na ostatniej fotce ku pomieszczeniu zwrócony strasznie ciemno chyba ma
No tak, mam kilka różnych scindapsusów jak tylko podrosną wsadzę na drugi stojaczek...niech wiszą...a copiasek pustyni pisze:A co zrobiłaś scindapsusowi?Ukorzeniasz w keramzycie?

Henryku więc zostawię ją ...niech sobie wisihen_s pisze:Ładna roślina. Ona rośnie zwisając, nie potrzebna jej podpora.
Tak, też gdzieś to widziałam, ale moja to jeszcze takie maleństwo...na razieonectica pisze:Widziałam kiedyś gdzieś tu na forum fotkę ceropegii wooda posadzonych w rządeczku i zawieszonych w górnej części okna.
Zwisało to sznureczkami, jedno przy drugim, jak firanka-makaronka - super widok!!
Och, dziękuję...one przychodzą i przychodząmataan pisze:Aga, ale zarosłaś.Ładne rośliny i ile. Widok bardzo przyjemny dla oka.
A ceropegia zwie się C. woodii.
No tak, masz rację...i zarastają mi okna...i trochę inna bajkamrooofka pisze:Agnieszka pokazujesz ostatnio rośliny kompletnie nie z mojej bajki, zaglądam, ale nic nie pisze bo nie wiem co......
ooooo już wiem co - Okna Ci zarastają

Dziękuję...moja też będzie wisieć...choć jak się rozrośnie to kto wie...widziałam fajne zdjęcia...ale na razie to maleństwo jestAndziax007 pisze:Udany zakupWidzę, że kolekcja się powiększa
![]()
Ja swoją C.woodii prowadzę w formie zwisającej
Kasiu nie będę nic odsyłać bo przecież chcesz się pozbyć, poza tym popsułabym aranżację swych okien, to już niech będąkubasia pisze:Aga jak epi za małe zawsze możesz odesłać z powrotemMoja c. woodii pojechała w sobotę do mamy
, ciągle się czegoś pozbywam, a parapety jak były pełne, tak dalej są.