Kwitnące cudo! Cz.1
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo podoba mi się ten wątek, tyle ciekawych miejsc pokazujecie. Nawet sobie robię listę tego co bym chętnie obejrzała, tzn. gdzie bym się chętnie wybrała w najbliższym czasie. Obejrzałam wątek najpierw od końca, a potem jeszcze raz od początku do końca:-) i wtedy zrobiłam listę. Może i ja tu coś wstawię kiedyś z moich podróży 

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- krzysiek86
- Kontakt:
Witam witam.
Geniu wstawiaj fotki wstawiaj bo są piękne i jest co podziwiać. Myślę że każdy się ze mną zgodzi.
Ewo ciesze się że watek spełnił twoje oczekiwania. Ja też nie będę tego ukrywał jestem pozytywnie
zaskoczony z racji tylu gości i tylu pięknych fotek. Myślę że Twoje podróże też będzie mile zobaczyć
Geniu wstawiaj fotki wstawiaj bo są piękne i jest co podziwiać. Myślę że każdy się ze mną zgodzi.

Ewo ciesze się że watek spełnił twoje oczekiwania. Ja też nie będę tego ukrywał jestem pozytywnie
zaskoczony z racji tylu gości i tylu pięknych fotek. Myślę że Twoje podróże też będzie mile zobaczyć

- krzysiek86
- Kontakt:
Kwitnące cudo
Piękne zdjęcia dały,Wisienka i Genia ,teraz poznamy Szkocję i Irlandię.Serdeczne pozdrowienia.Ryszard.
- krzysiek86
- Kontakt: