Witaj Geniu
Święty Antoni, ale Ty masz kwiaty! Przy ostróżkach też mi serducho mocno zabiło. Ja posadziłam dopiero w tym roku, taką jak Twoja i jeszcze jaśniejszą i fioletową i różową. I marzą mi się właśnie takie kępy. Tylko czy ja dożyję?
Doczekasz się nawet nie wiesz jak szybko się rozrastają te niebieskie i różowe bo białe trochę wolniej. Te które są na zdjęciu to już też dzieliłam dla znajowych a itak jaka duża kępa jest
Witaj e-geniu:-).
Zaglądam do Twojego ogródka i bardzo mi się podobają zdjęcia, które wstawiasz. Szczególnie spodobała mi się calla ta ciemnofioletowa, jest przecudna. Oprócz niej wypatrzyłam piękne kępy ostróżek, cudowne plamy astrów i chryzantem no i hortensje. Masz bardzo ładne rośliny, rozrośnięte i zadbane, a oprócz tego widać, że lubisz te swoje zielone stworki (ja też czasami rozmawiam ze swoimi ogrodowymi mieszkańcami). Będę tu zaglądała i czekam na kolejne zdjęcia no i na kolejną wiosnę w Twoim ogrodzie.
Ja myślę tulipanku i Ewo , Ze te kwiatki tak rosną bo one czują , że bardzo je kocham. A muzyki im nie puszczam ale gdyby tylko chciały to bym puszczała
Oj to na pewno jest duza zasługa z twojej stony , kiedys sąsiadka sie mnie pyta co robie że mi tak pieknie kwitna fuksje... a ja mówie ze podlewam woda z nawozem... , ona podlewa dokładnie tym samym i tak samo , stoi z tej samej strony domu co u mnie w takiej samej nawet doniczce , ale ona nie zwraca nia nia zbytnio uwagi , nie obrywa przekwitłych kwiatów , tylko czasami . A ja po 10 razy dziennie przegladam i obrywam i spryskuje , podlewam..