Moja mała ogrodniczka w śród hortensji .

Motyle na budlejach.
Małgosiu dziękuję Ci bardzo za miłe słowa , tak sobie myślę że nie masz powodu do zazdrości bo właśnie wróciłam z Twojego ogrodu i u ciebie to dopiero jest co podziwiać .PEPSI pisze:Marysiu, to bogactwo roślin u Ciebie wprowadza mnie w stan, który na co dzień jest mi obcy....ja jestem po prostu zazdrosna![]()
Cudnie u Ciebie i cuda masz wszelakie, a motylek wśród hortensji najładniejszy
Soniu to Fakt wnuki to wielkie szczęście , moich jest troje a ta pięknotka na pierwszym planie to wnusia mojego brata akurat byli z wizytą u nas na działce , sama się nimi nie zajmuję jest córka z dziećmi .Soniu różowe hortensje u mnie zimują w gruncie .cyma2704 pisze:Marysiu wnuki to wielkie szczęście, ale chyba sama cała czwórką się nie zajmowałaś.Ogród masz tak pięknie utrzymany, kanciki, trawnik zielony.
Kolory oczywiście najbardziej cieszą. Lilie w takiej ilości są zjawiskowe. Anabelki cudnie kwitną, uwielbiam hortensje.
Czy różowa ogrodowa zimuje w gruncie.
Iwonko wręcz przeciwnie u nas deszczu jak na lekarstwo , podlewam wszystko co jakiś czas , wczoraj była burza trochę popadało ale przydało by się więcej , dziś wkoło grzmiało błyskało się ale nie u nas , przeszło bokiem .iwona0042 pisze:Witaj Marysiu, chyba u Was częściej pada
rośliny takie żywe, pieknie
Soniu fajnie że masz gdzie przetrzymać swoje roślinki u mnie z tym straszna bieda a mieczyk też mnie zaskoczył nie myślałam że będzie taki bielutki.cyma2704 pisze:Marysiu dziękuję,swoją ogrodową hortensję przetrzymam w garażu, bo malutka, wiosną wsadzę do ziemi. Biały mieczyk przepiękny
nigdy tak idealnie białego nie widziałam.