Ogród Filemona

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Filemona

Post »

Anitko, jak u Ciebie pięknie! Podziwiam nowe nasadzenia ;:333 Za dwa lata jak się toto rozrośnie, to dopiero będzie cudnie!
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anitko kociej wojny nie zazdroszczę, potrafią narozrabiać. ;:202 Mały słodziak. ;:167 Róża to jednak Chopin, teraz to widać. ;:108 Berberys z jeżówkami świetnie wygląda. ;:63 Polar Bear też mi dziś wpadła do koszyka, :) jest śliczna. ;:oj Cynie ładnie kwitną i ostróżka się szykuje. ;:215 Moje ostróżki kwitną po raz trzeci, czy na przyszły rok też zakwitną. :?:
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Olu
moje niektóre hortensje przez te upały nieźle wyłysiały zwłaszcza sweet summer :?

Moniczko
mam nadzieje, że tak będzie. Jeżówki od ciebie odżywają ;:138

Soniu
tak kocia wojna naszczęście już dla jednego malucha jest nowy dom jeszcze tylko drugiemu muszę znaleźć i miejmy nadzieje że Filemon wybaczy Lusi potomstwo :;230 Szalejesz z zakupami ;:138 Trzecie kwitnienie ostróżek to jest coś....
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Moje wciąż biedne, bo mamy okropne upały. Nawet te stare - w gruncie, poparzone od słońca, ale podlewam, więc coś zaczynają odbijać.
Anitko, ładnie się nimi zaopiekowałaś, więc się odwdzięczą ;:196 :uszy
Filemon24
1000p
1000p

Post »

podlewam je codziennie a czasami nawet dwa razy dziennie, są w dobrych rękach :D
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Hortensję polar bear i ja odkryłam w tym roku :tan jest piękna. Posadziłam jedną w donicach na froncie. Super zdobi.

Och te koty, tyle szczęścia i tyle rozpaczy zarazem ;:306
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Anitko :wit Kociak uroczy
Przepiękna bialutka różyczka :D
Jeżówki przepiękne
Hortensja polar bear przepiękny duży kwiat ma ;:oj
Przepiękny łan Cynii :roll:
Dziwaczki śliczne
Aksamitki pięknie rosną i kwitną moje niestety nie mogły być przez 2 tygonoie podlewane i nie przetrwały suszy
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

Patrzę sobie na te Twoje cynie i zastanawiam się, czemu ja swoich w tym roku nie wysiałam Obrazek W zeszłym roku bardzo długo kwitły i są tak mało wymagające.

Kociaki - cudaki, trzymam kciuki, aby jednak dogadały się jakoś ;:224
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Jolu
i tak ich wszystkich kocham chociaż zachowanie Filemona w stosunku do małych kociaków jest wręcz przerażające.

Paulii
polar bear muszę dosadzić koniecznie jeszcze jedną.....

wagabunga123

nadrobisz w przyszłym sezonie z cyniami, ja kiedyś ich nie lubiłam ;:223 nie wiedzieć czemu....
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p

Post »

Noo plany na przyszły sezon mam ambitne, oby mu tylko samozaparcia wystarczyło :D w rym roku wysiadam kilka paczuszek ale jakoś nic nie przetrwało. Niby siewki ładnie wzeszły a potem bum, padły jedna po drugiej - ponoć to jakiś grzyb. No nic to, z nowym rokiem z nowym krokiem :lol:
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Mały koci łobuziak prześliczny ;:333 Szkoda, że Filemon tak źle reaguje na malucha. Pewnie jest zazdrosny :wink:
A Polar Bear kupiłam w sobotę i jeszcze na dokładkę Bobo :D Obie na razie siedzą w donicach i czekają na wysadzenie do gruntu.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Musisz Filemona pilnować żeby nie zrobił krzywdy małym. Już nie raz widziałam jak kot zabija kociaki. To chyba taka walka o przywództwo. Kociaki to kotki czy kocury? Może to ma znaczenie.
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Marlena
ja też mam ambitne plany jak zwykle, żeby się tylko na planach nie skończyło :D ja chciałabym zrobić ładny trawnik i rabatę przy ścieżce i domu, rabata przy ścieżce będzie ogromna więc nie wiem czy dam radę w jeden sezon.

Dorotko
maluszki są dwa aż szkoda mi je oddawać :cry: takie są sympatyczne i wesołe

Jolcia
Filemon sam z siebie nie podchodzi do maluchów więc jestem pewna że nic im nie grozi, płci małych łobuziaków nie jestem w stanie ogarnąć ;:219 patrzę i patrzę i nie wiem kotki czy koty to nie jest proste
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p

Post »

Ja w tym sezonie również nie zrobiłam wszystkiego, co chciałam. Nauczona doświadczeniem, nie śpieszę się aż tak mocno z realizacją planów, bo ciągle coś zmieniam. W pierwszym roku roślinki przesadzałam po 3 razy :;230

ps
Filemon24 pisze:płci małych łobuziaków nie jestem w stanie ogarnąć ;:219 patrzę i patrzę i nie wiem kotki czy koty to nie jest proste
A ja myślałam, że nie jest to trudne Obrazek
Filemon24
1000p
1000p

Post »

u kotów jest trudniej niż u psów u małych kociaków narządy płciowe męskie i żeńskie wyglądają jak dla mnie podobnie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”