DAYSY z powodu króliczej choroby też z nich zrezygnowałam ,bo potem płakać sie chce jak widzisz jak cierpią.W ogródku też pokazuje sie szczaw na różanecznikowej rabacie .Wydaje mi sie ,że to dobrze świadczy o kwasowości danego miejsca .Bordure chamapgne to rabatówka ,ale ma cudne kiaty .Niestety tylko do kupienia u Starkla nawet nie ma o niej wpisu na HMFie jednak jest zdrowiutka i ma cudne kwiaty .Niestety kwiaty zbyt szybko przekwitają i nie można sie niemi nacieszyć .Jednak kwiaty Isabel już tydzień sobie stoją
Kto Was ma u siebie
Sweet Haze ,bo chciałabym sie dowiedzieć jakiej wielkości ma kwiaty .Moja wydaje mi sie ,że ma je zbyt malutkie kwiatki jakieś 2 cm ,ale ma ich mnóstwo .Piszą ,że ma mieć od 4-6 cm kwiat
IWONKO

uwielbiam obserwować owady tylko ta spiekota wygania mnie z ogródka.Wchodząc wieczorem owady nie sa już tak aktywne, a właściwie tylko jakieś muchówki wtedy fruwają
KAROLCIA lubię fotografować owady i czasem śmiać mi się chce jak biegam z aparatem po ogródku, a one sobie z kwiatka na kwiatek, a ja za nimi

Ubiegłoroczne kwitnienie było spektakularne to nie to co teraz

Jedynie Jubile du Prince de Monaco kwitnie i nic sobie nie robi z tej spiekoty absolutnie
JACKU lubię obserwować zachowania zwierząt, a także owadów to ciekawe zajęcie oczywiście jak ma się sporo czasu .
MARYŚ lubię, bo czy kocham

potrzebne są w ogródku to nasi sprzymierzeńcy .W tym sezonie mam mnóstwo Złotooków i cieszę sie z tego, bo mają sporo pajączków [przędziorki] i nie muszę pryskać .Dają sobie z nimi radę