deissy witaj ! , ile ja ostatnio pochwał słyszę , aż sie lepiue czuje i jestem bardziej uśmiechniety ! dziękuję wam bardzo . Lecę odwiedzić twoje domowe .
Ta reka to nie wiem czy do wszystkich roślin rewelacyjna bo mi vanda padła ostatnio.... . Ostatnio dostałem worecfzek nasion cyni i przez całe lato uzbierałem worek nasion aksamitek , mam nasiona eucomisa , wilca , malwy... kiedy ta wiosna.... .
Nie przejmuj się mój ogródek w tym roku jest taki hmm.... byle jaki a twój jest śliczny. Ja dopiero zaczynam przygodę z ogródkiem, ale już mam pomysły na następny rok.Też mam nasionka cynii i aksamitki nawet udało mi się zebrać z mojego rącznika nasiona.
O ty jeszcze masz ogródek , dopiero teraz zauważyłęm link pod spodem twojej wiadomości.... , każdy ogródek na tym forum jest ładny , twój tez na pewno bo kochasz roslinki . Juz lecę ogladać .
Dzisiaj dotarłem i do Ciebie ;)
Bardzo ładne miałeś szałwie i róże. A czerwone gazanie są tak ładne że zastanawiam się czy nie poszukać w swoim ogrodzie na nie miejsca
Właśnie widziałam .Tulipanku a Mógłbyś mi doradzić w sprawie gazani u mnie? to te żółte jeśli dobra podałam nazwę.Bo się pięknie rozrosły ale nie wiem co teraz , czy zostawić je w ogródku i będzie z nich coś na następny rok.Czy wykopać i jakoś przechować?
Juz niemoge sie doczekac , chyba nie zasne jutro moja mama wraca z Włoch z paracy wyjechała 10 lipca i jutro wraca ! , m ówiła że prtzywiezie dóżo prezentów