Dziękuję kochani że zaglądacie i zostawiacie ślad
Czy to koniec hoyozy

...ale po kolei...
hen_s pisze:Mały ten stojak, że już zapełniony. Hoje ładne ale stojaczek trzeba przerobić aby więcej roślin się zmieściło.

Henryku na stojaczku jest jeszcze troszkę miejsca...a jakby tak upchnąć co nieco

...
izary pisze:Aga, musiałam kilka stron nadrobić i co ja widzę?? Hoje?? Piękne masz , młodziutkie, ale wyglądają zdrowo i z pewnością, będą rosły jak burza

Jak czasem los potrafi coś zmienić ale nie do końca o nie ...Epi wciąż są górą
DAK pisze:Ładne hoje, niech zdrowo rosną. Te upały to tylko na moje hoje działają jak raj na ziemi - codziennie wąsy im przyrastają, a liście powiększają się z dnia na dzień.
Moje na razie też ok, idą w stronę słońca
majalis2013 pisze:Gratuluje nowego przychówku

, ciekawe kto teraz kogo zacznie wypierać ep. czy hoje a może pojawi się jakiś (jakaś) trzecia

To bardzo ciekawe pytanie

ja osobiście uważam że Epi to nr 1 ...reszta jest później, ale na którym miejscu będą hoje ostatecznie? i czy czasem coś się jeszcze pojawi?...pożyjemy zobaczymy...wszystko się może zdarzyć
aleksanderk pisze:
-ale nachapałaś -myśl o nowym miejscu ,odmian hoi jest sporo

Olku ja Cię bardzo proszę nie prorokuj
bebos pisze:Naprawdę to koniec "hojozy"? Ciężko się powstrzymać, zwłaszcza kiedy pięknie rosną...No ale miejsce...a twoje epi też przestrzeniochłonne. Mi bardzo trudno trzymać się planu 8 hojek, ale więcej nie wcisnę, stąd nigdy nie będę ich kolekcjonować, ale chcę do tych pięciu, które już mam, dołożyć trzy naprawdę piękne. Twoja nowa zdobycz - H. polyenura wygląda intrygująco!
Tak bardzo ciężko się powstrzymać

dokupiłam jeszcze trzy...już idą...no nie śmiejcie się ze mnie przecież chciałam tylko stojak zapełnić
Dziś dowiedziałam się że jednej nie dostanę (na szczęście ona była na doczepkę) ale w zamian dostanę inną podobno ładniejszą tyle że do ukorzenienia, więc w ramach rekompensaty dostanę jeszcze gratisa też do ukorzenienia...
Zamiast trzech dostanę cztery...cały stojak zapełniony...koniec kupowania...stop
Przyjdzie mi to raczej łatwo, bo te hoje które chciałabym ewentualnie dokupić albo mają cenę nie fajną (np.LAUTERBACHII) albo ich nie ma ...myślę tu o imperialis...więc nici z kupowania i dobrze
Na razie czekam na przesyłkę i już się boję reakcji domowników