Geniu, u mnie agapant nie zakwitnie w tym roku. Ale u mojej mamy tak.
Ja bym zostawił kwiatostan siewki. Zdąży zakwitnąć, a Ty dowiesz się, co z niej wyrośnie i czy warto ją trzymać.
Jacku u mnie w tym roku nie zakwitł ten najbardziej popularny zielony .
Elu hortensje dobrze znoszą upał jeżeli co dzień rano dobrze podleje się kępy u mnie jeszcze nie zwiędły w tym roku .
Ewuniu chyba jednak zetnę i tak nie urośnie duży kwit bo siewka jest bardzo mała .
Kochani już kilka dni nie pokazywałam liliowców a nadal kwitną wiec dziś zrobiłam sporo nie które odbarwiły się po podlewaniu , dziś już o 6 rano było dobrze rozwinięte .
Witaj Gieniu ja pamiętam o" długu " w tym roku zaraza nie kwitła w ogóle. Nie wiem co się stało bardzo ,dużo pustynników nie kwitło. Miałam zaledwie 7 kwiatów podczas gdy w innych latach było mnóstwo.Dziwne są tegoroczne kwitnienia niby nie było zimy ale dużo roślin poginęło. No cóż trzeba pogodzić i straty. Jak tylko będzie trochę wilgoci to spróbuję wykopać może przyrosła bulwa.
Witajcie kochani miałam już nie pisać i wklejać zdjęć bo i tak nie ma zainteresowania, ale dziś zobaczyłam kwiat na magnolii Genie i nie mogłam nie zrobić zdjęć