Zieloni przyjaciele Kati
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja kupiłam dwa za 14 złotych i to w kwiaciarni haha

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Cieszę się że Wam się spodobały tak jak i mnie, bo nie mogłam się im oprzeć
Jadziu
cieszę się że zajrzałaś do mnie. A imbirka będę bacznie obserwować[/b]

Jadziu

- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
U mnie w pokoju jest 21-22 stopnie i cyklamen ma mnóstwo kwiatów, ciągle wypuszcza nowe ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj kochana, dzisiaj dostałam od Ciebie paczuszke, wszystko było znakomicie zapakowane, tylko niektóre roślinki trochę oklapły to pewnie przez to że tyle czasu na poczcie tkwiły, strasznie oklapł szczawik i niecierpek bodajże, jeden ma korzonki drugi ich nie ma wsadziłam go do wody czy dobrze zrobiłam?? czy wsadzić odrazu do ziemi? własnie zabieram sie za ich wsadzanie, Mam nadzieję że odżyją:) Bardzo dziękuje za wszystkie roślinki:) Aloeski juz są w ziemi postawiłam je na klatce schodowej, i podsypałam na wierzch żwirku i kamyczków, wyglądają uroczo, Pożyczyłam aparat siostrze na długi weekend, jak tylko go odzyskam to zrobie zdjęcia i pokaże,
Pozdrawiam cieplutko Asia.
Pozdrawiam cieplutko Asia.
- kati-1976
Asiu, no nareszcie
. Do mnie niestety jeszcze nie doszła paczuszka od Ciebie.
Cieszę się, że się podobają.
Niecierpka wstaw do wody i czekaj na korzonki(niedługo wypuści) a szczawika te bulwki zasusz i poczekaj do wiosny z zasadzeniem. Teraz niech odpoczywa. na pewno na początku będzie nieciekawie wyglądał, o dostałaś 3 bulwki, ale za jakiś czas tak się rozmnoży, że będzie cieszył oko.
Pozdrawiam cieplutko

Cieszę się, że się podobają.
Niecierpka wstaw do wody i czekaj na korzonki(niedługo wypuści) a szczawika te bulwki zasusz i poczekaj do wiosny z zasadzeniem. Teraz niech odpoczywa. na pewno na początku będzie nieciekawie wyglądał, o dostałaś 3 bulwki, ale za jakiś czas tak się rozmnoży, że będzie cieszył oko.
Pozdrawiam cieplutko
- kati-1976
Dziewczyny, widzę że rozmawiacie o cyklamenach
Moje stoją w najchłodniejszym pomieszczeniu i póki co czują się ok.
Zobaczymy za jakiś czas
Aledra7 Grudniczek powolutku rozwija pączki, Jak będzie już pięknie czerwoniutki, to zrobię zdjęcia

Moje stoją w najchłodniejszym pomieszczeniu i póki co czują się ok.
Zobaczymy za jakiś czas

Aledra7 Grudniczek powolutku rozwija pączki, Jak będzie już pięknie czerwoniutki, to zrobię zdjęcia