Skromne roślinki deissy
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Deissy nam wpadła " w zielone" na dobre.
Śliczne nowości
Za wszystkie mocno trzymam kciuki :P
Mam na parapetach "plantacje" fiołków i ostatnio jeden zaskoczył mnie maluszkami - zobaczysz jaka to frajda: długo, dłuuugo nic, a tu prosze - z dnia na dzień maluchy :P :P :P
Melduje, że wczoraj dotarła do mnie dracenka: śliiiiiczna! I wielka
Bardzo Ci za nią dziękuje, zrobiłaś mi przemiły prezent :P :P
Śliczne nowości

Mam na parapetach "plantacje" fiołków i ostatnio jeden zaskoczył mnie maluszkami - zobaczysz jaka to frajda: długo, dłuuugo nic, a tu prosze - z dnia na dzień maluchy :P :P :P
Melduje, że wczoraj dotarła do mnie dracenka: śliiiiiczna! I wielka

- Agnieszka_73
- 200p
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Witam
Moje kochane,dziś sobie sprezentowałam małego fikusa-bonsai.Jak wrócę do domku wkleję fotki.
Saraaa-bardzo się ciesze że dracena doszła,będzie jej na pewno u Ciebie super,specjalnie wybrałam dla ciebie najładniejszego malucha.
Agnieszko mam nadzieje że wszystkie się ładnie przyjmą i nie będzie strat
A powiedzcie mi moje drogie czy listki begonii i cyklamenu się ukorzenia i przyjmą?.Bo sobie oderwałam i wsadziłam do wody ,ale nie wiem czy coś z nich będzie
Dziękuje wam bardzo za odwiedziny
Moje kochane,dziś sobie sprezentowałam małego fikusa-bonsai.Jak wrócę do domku wkleję fotki.
Saraaa-bardzo się ciesze że dracena doszła,będzie jej na pewno u Ciebie super,specjalnie wybrałam dla ciebie najładniejszego malucha.
Agnieszko mam nadzieje że wszystkie się ładnie przyjmą i nie będzie strat

A powiedzcie mi moje drogie czy listki begonii i cyklamenu się ukorzenia i przyjmą?.Bo sobie oderwałam i wsadziłam do wody ,ale nie wiem czy coś z nich będzie

Dziękuje wam bardzo za odwiedziny
No to czekamy z niecierpliwością na fikuska :P
Jeszcze raz bardzo serdecznie Ci dziękuje
Maluch nie jest wcale taki mały :P
Wiem, że listki begonii ukorzenia się na przykład kładąc go na ziemi, nacinając wzdłuż nerwów i przypinając do podłoża. Sama jestem w trakce takiego eksperyment, więc co z tego bedzie to nie wiem :P
Jeszcze raz bardzo serdecznie Ci dziękuje

Wiem, że listki begonii ukorzenia się na przykład kładąc go na ziemi, nacinając wzdłuż nerwów i przypinając do podłoża. Sama jestem w trakce takiego eksperyment, więc co z tego bedzie to nie wiem :P
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Jak powiedziałam tak robię,przepraszam ze tak późno.
A wiec przedstawiam bonsai mojego M,bo zawsze chciał mieć swojego wiec mu sprezentowałam ,jest malutki ale ma wiele młodych listków wiec mam nadzieje ze będzie ok.

Saraaa-ciesze się ze Ci się dracenka podoba,co do fiołków już nie mogę się doczekać odkrycia ich kolorków.
Pozdrawiam cieplutko
A wiec przedstawiam bonsai mojego M,bo zawsze chciał mieć swojego wiec mu sprezentowałam ,jest malutki ale ma wiele młodych listków wiec mam nadzieje ze będzie ok.

Saraaa-ciesze się ze Ci się dracenka podoba,co do fiołków już nie mogę się doczekać odkrycia ich kolorków.
Pozdrawiam cieplutko

- Agnieszka_73
- 200p