Śliczna jest ta Twoja pysznogłówka biała,nie mogę takiej dostać ,kupiłem kiedyś w necie ale okazało się,ze tez jest różowa jak inne

Rozpisałem sie troche i pewnie Cie przynudzam. ;)
Marzenko wiesz ja gości lubię jak tylko wiem ,ze ktoś ma być to przygotuje się i mimo ,remontu ,bałaganu ludzie są ludżmi a remont rzecz ludzka każdy zna.My rozbieraliśmy piec kaflowy w ścianie dwustronny ,stawiał ściankę eM potem otynkował teraz zrywa podłogi w dwu pomieszczeniach zrobi podsypkę ubije i fachowiec przyjedzie zrobi izolację zaleje chudziak potem ocieplenie i kolejna warstwa wylewki na to gres w tych dwu pomieszczeniach przed tym em musi wstawić drzwi niżej bo mamy dofinansowanie z PCPR na likwidacje barier architektonicznych ,likwidacja progów czyli pomieszczenia muszą być na jednej wysokości dostosowane do osoby niepełnosprawnej a mama jest praktycznie osoba niewidoma .więc na ten cel ma dodatek do remontu .Ważne ,by spełniono normy antypoślizgowości ,grubości ,materiałów i wkladu własnego finansowego i robocizny .Potem kolejne dwa pomieszczenia zostaną nam na dole do zrobienia i dól będzie skończonymanenka71 pisze:Mirku niegdy sie nie przynudza rozmawiając na temat ogrodu z ogrodniczką.
Beciu zgubiałam Cię ale już jestem i stwierdzam że bogato u Ciebie w kwiaty i kolorowo, strasznie kolorowo .Piszesz że masz duży remont więc w gosci lepiej sie nie pchac hi hi ale za to Ty możesz z dziecmi wpasc do mnie ,bardzo by było mi miło a i dzieciaki by miały coś w wakacje jakiś wyjazd w nieznany teren.
co to jest na 3 zdjeciu takie kolorowe liście czy by to była szałwia ,jeśli masz odnóżke mozesz mi przywiesc bo ja mam biało zieloną