A tu ze starszymi wnukami zrobiliśmy sobie wycieczkę do okoła naszego jeziora , dzieci dały radę , było super , maluszek czekając na nas zasnął na działce w huśtawce , no i muszę się pochwalić moimi warzywkami , chociaż to nie wszystkie bo kalafiory już zjedzone , a marchewka specjalnie zasiana dla dzieci , okrągła , bardzo im smakuje . Kalarepka gigant .
Marysiu, ale ciekawą marcheweczkę wysiałaś. Nie dziwię się, że dzieciaczkom smakuje. Moja córka też je prosto z ogrodu i mówi, że lepsza niż ze sklepu. A ten obrazek Twojej ścieżki w ogrodzie po prostu pięknie. U mnie susza, nie prędko mój ogród będzie wyglądał, jak Twój.
Marysiu co za piękny widok babcia z wnukami ledwo Cię widać ,ale to dobrze widać ,że Cię kochają .
Na działeczce pięknie się dzieje . Marysiu co to za lilie te na przedostatnim zdjęciu pięknie wyglądają .
Pięknej soboty
Marysiu
Jaki piękny ogród, lilie, liliowce, hortensje Przepiękna rabata z liliami. Co robisz,że aż tak wielkie lilie Ci rosną. U mnie są dużo mniejsze. Śliczności
Witam Was wszystkie razem i każdą z osobna , bardzo mi miło że podobają wam się moje lilie , nic specjalnego z nimi nie robię , podlałam je ze dwa razy gnojówką z pokrzyw i to wszystko , faktycznie są piękne w tym roku i bardzo wysokie " co nie które "
Cieszę się nimi bardzo bo w tamtym roku nie widziałam ich na żywo tylko ze zdjęć robionych przez dzieci .
Przepraszam że odpisuję ogólnie ale moje szkraby są bardzo absorbujące jak widać na zdjęciu . a i do komputera siadam tylko jak zasną a ja jeszcze mam siłę .