Kurcze dopiero17,30 a juz taka ciemnia, że chocby człowiek chiał cos na działce zrobic to chyba oswietlenie trzeba założyć. :P Ale dzisiaj troche pokopałam i popaliłam to co zmarzło. A teraz kochane moje kolezanki jeszcze mam do Was prośbę.
Takie jeszcze kwiatki oprócz narcyzów i tulipanów kupiłam
czy ktos z was cos o nich wie i naswietli mi co i jak- pliiiiiissssssssssss ;:12 ;:12
Gosieńko pierwsze kwiatki to jest czosnek ozdobny, a drugie to jakieś tulipany, chyba botaniczne, mogę się mylić. Wydaje mi się, że trzeba je potraktować jak inne cebulowe, które powinno się wsadzić do ziemi na jesień ( do końca października ), ale teraz możesz jeszcze wsadzić chyba nic im nie będzie
witajcie z rana w piątek. Ale fajnie bo teraz aż 4 dni wolnego mi sie szykuje, to będe mogła poszaleć i doprowadzic działke do porządku. Zosiu ja te róże przywiozłam z Niemiec (nawet tam mnie dopadło) :P Pozdrawiam wszystkich i milego dnia życzę.
witaj Grzesiu w moim ogródku. Ja sama juz sie doczekać nie mogę. Obiecuję, że wszystko na fotkach uwiecznie i pokażę niezależnie jakie efekty będą. Pozdrawiam Cię i miłego dnia zyczę :P