Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alutko co słychać w różanym ogrodzie ?
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku.
Trzymaj się cieplutko bo u nas już pierwsze śniegi spadły i mróz oszronił ogrody.
Głaskanka i przytulanka dla Ciebie i zwierzaków.

Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku.
Trzymaj się cieplutko bo u nas już pierwsze śniegi spadły i mróz oszronił ogrody.
Głaskanka i przytulanka dla Ciebie i zwierzaków.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zajrzałam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że wszystko u mnie w porządku. Mam ciągle bardzo mało czasu a wieczorem jestem tak zmęczona, że na nic już nie mam siły ani ochoty. Nie trzeba być Einsteinem, żeby się domyślić, że moim głównym zajęciem są jesienne prace ogrodowe, w tym oczywiscie sadzenie nowych roślin, (głównie róż
), co wymaga "pozyskiwania nowych terenów", czyli usuwania trawnika, itp. Pluszaki bardzo mi pomagają!
Mam nadzieję, że wkrótce uporam się z najcięższymi pracami, ale muszę się spieszyć, żeby wykorzystać dobrą pogodę.
Całuję Wszystkich moich Gości!

Mam nadzieję, że wkrótce uporam się z najcięższymi pracami, ale muszę się spieszyć, żeby wykorzystać dobrą pogodę.
Całuję Wszystkich moich Gości!

- kogra
- Przyjaciel Forum
Alutko jak to dobrze, że wszystko w porządku.
Wyobrażam sobie jak czas Ci leci na pielęgnacji i okrywaniu twoich pupilek.
Masz jeszcze mało ? Chyba że tworzysz botanik otwarty dla gości - no to chyba będzie potrzebna Ci pomoc i to nie tylko futrzaków.
Alutka proszę o choć kilka fotek z perspektywy - jestem strasznie ciekawa ile się zmieniło i ile róż jeszcze kwitnie. A że zmieniłaś wiele to nie mam wątpliwości.
Całuski i uściski dla Ciebie.
Szanuj zdrowie.
Wielkie mizianko dla futrzaka i Bobika.
Wyobrażam sobie jak czas Ci leci na pielęgnacji i okrywaniu twoich pupilek.
Masz jeszcze mało ? Chyba że tworzysz botanik otwarty dla gości - no to chyba będzie potrzebna Ci pomoc i to nie tylko futrzaków.

Alutka proszę o choć kilka fotek z perspektywy - jestem strasznie ciekawa ile się zmieniło i ile róż jeszcze kwitnie. A że zmieniłaś wiele to nie mam wątpliwości.
Całuski i uściski dla Ciebie.

Wielkie mizianko dla futrzaka i Bobika.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Koteczko, Grażynko, jakże mi miło, że się tak szybko odezwałyście. Czuję się w obowiązku, w ramach usprawiedliwienia i "rekompensaty" za tak długą nieobecność na forum, wkleić kilka zdjęć z aktualnych prac ogrodowych. Niestety nie wszystko da się pokazać na zdjęciach. Róż ( i innych kwiatków) kwitnie jeszcze całkiem sporo, niestety równocześnie wiele z nich przedwcześnie więdnie, lub też raczej gnije. Postaram się w miarę szybko zamieścić wreszcie trochę zdjęć róż.

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Alu prace jesienno porządkowe niestety wszystkim daja sie we znaki, dzień krótszy i łapy marzną. Były jakieś wieksze przesadzania u Ciebie?? a co nowego posadziłas jesienia ?? Zwierzaki dzielnie Ci pomagały - widze na zdjeciach. Kocur z góry dozorował pracę
Pozdrawiam cieplutko i zyczę sił do dalszych szaleństw ogrodowych 

- kogra
- Przyjaciel Forum
Widzę przygotowane grządki pod nowe nasadzenia.
Aluś proszę oszczędzaj siły - róże są piękne ale ich pielęgnacja wymaga strasznie dużo siły.
Kocurek jak widać pilnuje domu i obejścia na zmianę pewno z Bobikiem.
Mgła pewno powoduje, że róże zagniwają a i choróbska lubią atakować w taką pogodę.
Alutka zdrówka i siły życzę.
Aluś proszę oszczędzaj siły - róże są piękne ale ich pielęgnacja wymaga strasznie dużo siły.
Kocurek jak widać pilnuje domu i obejścia na zmianę pewno z Bobikiem.
Mgła pewno powoduje, że róże zagniwają a i choróbska lubią atakować w taką pogodę.
Alutka zdrówka i siły życzę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- biedronka171
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 9 mar 2008, o 06:56
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12