Mój Raj cz. IV
- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Graziu nie przejmuj się,bo forum i tak teraz pustoszeje. Dobrze,że się jednak odezwałaś. Warzywnik prima. A czemu w buciku nic nie posadziłaś? 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dorotko ,miło Cię znowu gościć
Witaj Alu,cieszę się bardzo z Twojej wizyty, bucik otrzyma wkrótce swojego kwiatuszka,dobrze że zauważyłaś
Ze mnie taka gapa 

Witaj Alu,cieszę się bardzo z Twojej wizyty, bucik otrzyma wkrótce swojego kwiatuszka,dobrze że zauważyłaś

- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
Warzywniaczek mnie się bardzo podoba, kwiatki też bardzo ładnie się prezentują.
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Witaj
Grażynko Ty masz tylko jeden " powód "dla którego jesteś na forum rzadko a ja mam aż trzy powody
. Pomijając nasze powody to warzywniak jest ładny i piękne kwiatki . 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko jesteś usprawiedliwiona .Powód Twojej nieobecności śliczny
Ogród piękny
.Pozdrawiam 

Ogród piękny

Pozdrawiam Alicja
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Warzywka pokazowe Grażynko, a powód Twojej nieobecności uroczy, więc jesteś usprawiedliwiona 

Grażynko śliczny warzywnik i kwiecia tyle wszystko tak zadbane
A teraz widzę lato w pełnym rozkwicie i wszystko tak pięknie się prezentuje, a nie obecność w pełni usprawiedliwiona 

Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Grażynko,ja bym chciała mieć taki nie specjalny warzywnik ,bo mój zjadły ślimaki myszy i ptaki,doborowe towarzystwo,,pewnie myślą ,że mnie nic nie potrzeba,
wnusio super u Babci na wakacjach ,pozdrawiam 

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Grażynko trochę kwiatków a to dobre
, to morze kwiatów. Warszywniak super, Twoje pory to olbyrzmy przy moich szczypiorkach
.

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Grażynko słodziak w basenie ważniejszy niż wszystkie fora świata.
Na warzywnik nie narzekaj, dorodne rośliny i czyściutkie grządki.
Jak lilie w takiej ilości zakwitną, będzie festiwal kolorów. Nie mogłabym przejść obojętnie koło lawendy i naparstnic, cudne i jak ładnie sfotografowane.
Pozdrawiam ciepło. 

- gracha
- 1000p
Milciu dziękuję za pochwały,za pięć lat i u Ciebie będzie już spektakl roślinny
Marysiu mój jeden powód rozrabia za trzech,dzięki za pochwały
Alu dzięki że mnie rozumiesz ,bo też tak masz,
Iwonko warzywka mogły by być już większe np.fasolka jeszcze swojej nie spróbowałam,mam nadzieję że bardziej uda się ta obecnie posadzona,nasz uroczek przyjedzie jeszcze w sierpniu
Amalia miło jest teraz przebywać w ogrodzie,nareszcie ciepło i jak dużo kwiatów kwitnie
Martuś co do niektórych warzyw mam zastrzeżenia ,ale cóż muszę się z tym pogodzić ,nie wszystko można mieć dorodne,z wnusiem nie można się nudzić,od rana do wieczora buzia mu się nie zamyka,
szkoda Twoich warzywek,moje niektóre też ślimory chciały konsumować,lecz w porę dostały co innego w zastępstwie
Dorotko w zeszłym roku o tej porze już jadłam fasolkę szparagową,
pory i selery dostały na wiosnę nawozu gołębiego,może to je wzmocniło,
kwiatków chciałabym mięć jeszcze więcej,ale brak miejsca ,już się martwię bo muszę niektóre przesadzać bo wchodzą na siebie tylko nie ma gdzie
Soniu żebyś wiedziała że najważniejszy,takie upały a Piotrusia energia rozpiera,jeszcze przed snem musiałam się z nim bawić w w teatrzyk cieni,i ja nie mogę doczekać się na lilie ,tak u mnie coś później kwitną,może potrzebowały czasu żeby wyrosną ,bo niektóre mierzą ponad dwa metry,
tak jakoś udało mi się ładnie ująć naparstnice i lawendę ,ale najbardziej podobają mi się naparstnice
Róże - królowe ogrodów,w zeszłym roku miały ładniejsze kwiaty,może z drugiego kwitnienia będzie co podziwiać

miłej niedzieli
nareszcie ciepłe wieczory 

Marysiu mój jeden powód rozrabia za trzech,dzięki za pochwały

Alu dzięki że mnie rozumiesz ,bo też tak masz,

Iwonko warzywka mogły by być już większe np.fasolka jeszcze swojej nie spróbowałam,mam nadzieję że bardziej uda się ta obecnie posadzona,nasz uroczek przyjedzie jeszcze w sierpniu

Amalia miło jest teraz przebywać w ogrodzie,nareszcie ciepło i jak dużo kwiatów kwitnie

Martuś co do niektórych warzyw mam zastrzeżenia ,ale cóż muszę się z tym pogodzić ,nie wszystko można mieć dorodne,z wnusiem nie można się nudzić,od rana do wieczora buzia mu się nie zamyka,
szkoda Twoich warzywek,moje niektóre też ślimory chciały konsumować,lecz w porę dostały co innego w zastępstwie

Dorotko w zeszłym roku o tej porze już jadłam fasolkę szparagową,
pory i selery dostały na wiosnę nawozu gołębiego,może to je wzmocniło,
kwiatków chciałabym mięć jeszcze więcej,ale brak miejsca ,już się martwię bo muszę niektóre przesadzać bo wchodzą na siebie tylko nie ma gdzie

Soniu żebyś wiedziała że najważniejszy,takie upały a Piotrusia energia rozpiera,jeszcze przed snem musiałam się z nim bawić w w teatrzyk cieni,i ja nie mogę doczekać się na lilie ,tak u mnie coś później kwitną,może potrzebowały czasu żeby wyrosną ,bo niektóre mierzą ponad dwa metry,
tak jakoś udało mi się ładnie ująć naparstnice i lawendę ,ale najbardziej podobają mi się naparstnice

Róże - królowe ogrodów,w zeszłym roku miały ładniejsze kwiaty,może z drugiego kwitnienia będzie co podziwiać

miłej niedzieli

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Grażynko, jakie Ty masz cudne róże. A ta biała z czerwonymi końcami to po prostu powaliła mnie , piękna , niesamowita

- gracha
- 1000p
Witaj Karolinko,dziękuję za odwiedzinki, wydaje mi się że w zeszłym roku miałam ładniejsze róże,no cóż mokra aura źle wpłynęła na wygląd moich róż,może drugie kwitnienia będą ładniejsze,
dziękuję za pochwały,
Moi drodzy dziękuję że towarzyszycie mi w każdym wątku,czas na nowy wątek,
do usłyszenia
dziękuję za pochwały,
Moi drodzy dziękuję że towarzyszycie mi w każdym wątku,czas na nowy wątek,
do usłyszenia