zuzia55 tak rzeczywiście roślinki się rozrosły w tak krótkim czasie ,że aż nadziwić się nie mogę ,ja która przed niespełna 3 lata miałam tyyyle miejsca teraz myślę jak ty coś wcisnąć na rabatę ,

ślazówka biała

karolacha piesek jest ale on raczej pieszczoch ,za to mam dobrego sąsiada ,który wszystko widzi i słyszy ,po postu całodobowy monitoring

liliowiec Double Riwer wye

asta6265
Asiu dziękuje w imieni różanej rabaty to moja duma ,mam jeszcze w planach kolejną rabatę różaną ,ale to dopiero na przyszły rok , powojnik o który pytasz to Powojnik Lord Nevile
campanula latifolia Alba

Margo2 M<ałgosiu pod taką nazwą kupowałam ,może jednak słońce zrobiło swoje i płatki wydają sie jaśniejsze ,ale mimo wszystko zasiałaś ziarnko niepewności ,muszę dokładniej się jej przyjrzeć
lilie azjatyckie

leszczyna Krysiu u nas też trochę popadał deszcz ,jednak na moich piaseczkach to i tak zdecydowanie za mało ,znów upał i piękne gorące lato

Elizabetka tak zebrałam już trochę róż ,ale jak już wcześniej wspomniałam mazy mi się kolejna rabata różana ,teraz jestem na etapie wyboru odmian

hortensja Renate steiniger

wielkakulka Aniu ja dotychczas miałam też tylko 2 babcine piwonie w ubiegłym roku zakupiłam piwinię Bowl of Beauty i też ona dla Ciebie

iwona0042 dziękuję