onectica hobbit miał swoje wzloty i upadki to jest 1/4 część z duuużej rośliny, która wyłaziła mi już z doniczki więc ją porozsadzałam na mniejsze. Jedną mam większą ale właśnie troszkę mi jakby to powiedzieć"zdziczał" i ma chudziutkie te łodyżki. Staram się obrywać te maleństwa żeby nabrał masy, ale chyba potrzebuje jeszcze czasu.
Adenium wysiane wszystkie przeze mnie , podłoże metodą prób i błędów ale jak widac mimo identycznych warunków i nawożenia jedne są chude a inne grubsze;-) Jedno wydane adenium miało już pąki które obleciały więc jest nadzieja że moje też zakwitną;-)
Ten ogród to za dużo powiedziane, parę doniczek pelargonii, clematisy, róże na pergoli i na ścianie. Do tego mały skalniak z kwiatami jednorocznymi, które ostatnio zżerają ślimaki:-) więc nawet nie ma co pokazać. I Milan żółty który jeszcze nie kwitnie, ale jest super:-) A... zapomniałam jeszcze o hibiskusie ogrodowym .
cza_rna7
Bardzo dziękuję za pochwały:-) Uwielbiam storczyki i jakoś nigdy nie miałam do nich ręki ale odpukać w tym roku mi się odwdzięczają pięknym kwitnieniem;-)
Kolejne pokojowe:-)
i zabiedzony kaktusik